Home POGLEDI AMERIČKI OFICIR ZA SPECIJALNE OPERACIJE: DA, VANZEMALJCI SU TU A MOJ JE...

AMERIČKI OFICIR ZA SPECIJALNE OPERACIJE: DA, VANZEMALJCI SU TU A MOJ JE ZADATAK BIO DA IH SAKRIJEM OD JAVNOSTI

226
0
SHARE

A tu je bilo i treće stvorenje … Izgledalo je poput EBEN-a, ali bilo je veće, imalo je veće telo. Kasnije sam, na brifingu koji sam imao  1995. godine, saznao da je to bilo genetski stvoreno biće koje su napravili EBEN-ovci … Oni su znali da je bio genetski stvoren, a ja ne znam kako, nikada nam nisu rekli kako.

Za „EBEN“, skraćenica koja označava vanzemaljske biološke entitete, Doti kaže da su bili „visoki oko četiri metra“ i da su „izgledali kao da da nemaju uši, sa udubljenjem za nos i veoma velikim očima. Imali su vrlo usko odelo, gotovo da su izgledali kao da su goli. Nisu imali palac, samo četiri prsta, uređaje za usisavanje na vrhovima prstiju.

Jedan od njih imao je na sebi aparat na glavi, možda kacigu ili neku vrstu slušalice, uređaja kojim su komunicirali sa letelicom ili sa nečim drugim, a u samoj letelici su pronašli i niz različitih predmeta. Imali su deo onoga što su mislili da je pleksiglas koji su čuvali godinama pre nego što su shvatili da je to energetski uređaj za letelicu”.

Doti dalje objašnjava da je dokazano da letelica koristi energiju nulte tačke – što znači da su pronašli način da izvuku energiju iz vakuuma.

Džek Kešer, doktor fizike na Univerzitetu u Nebraski, jednom je izjavio “postoji drugi način, bilo da je reč o crvotočinama ili iskrivljenju prostora, mora postojati način da se stvara energija da biste je mogli izvući iz vakuuma i činjenica da su ovde, pokazuje nam da su pronašli način. “

Doti nije jedini koji tvrdi da je svetska elita svesna vanzemaljskih bića. Pol Hejler, bivši kanadski ministar odbrane tokom 1960-ih, tokom hladnog rata, tvrdio je da “najmanje četiri poznate vanzemaljske vrste posećuju Zemlju hiljadama godina.”

„Imaju različite programe… Skoro da su svi dobroćudni, žele da nam pomogne, ali može da postoji jedna ili dve vrste koje ne žele… One dolaze sa drugih mesta. Dugo sam znao samo za one koje potiču iz drugih zvezdanih sistema …

Postoje neke vrste i u našem zvezdanom sistemu, zapravo postoje vanzemaljci koji žive na planeti zvanoj Andromed i  postoje drugi na Veneri, a neki i na Marsu i oni mogu međusobno da komuniciraju … jer postoji nešto što se naziva federacija ovih ljudi i oni imaju pravila”- Pol Hejler.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here