Home Некатегоризовано UDARNA VEST: UKRAJINA POD OKRILJEM NOĆI POČELA DA DOVLAČI TEŠKO NAORUŽANJE PREMA...

UDARNA VEST: UKRAJINA POD OKRILJEM NOĆI POČELA DA DOVLAČI TEŠKO NAORUŽANJE PREMA RUSKIM GRANICAMA

503
0
SHARE

Ukrajinski tenkovi, RSZO (smerč i uragan) i sistemi protivvazdušne odbrane počeli su noću da se prebacuju na ruske granice.

Ozbiljna aktivnost Oružanih snaga Ukrajine ponovo je primećena u blizini ruskih granica. Osim letova jurišnih bespilotnih letelica Bairaktar ​​TB2 u blizini granica vazdušnog prostora Krima, noću je primećen intenzivan prenos vojne opreme prema ruskim granicama, što može ukazivati na to da ukrajinska vojska pokušava tajno razmestiti svoje oružje u regionu.

Kako sledi iz materijala koji je objavio „Telegram“ -kanal „Записки охотника“, u Dnjepropetrovskoj oblasti primećeno je kretanje opreme Oružanih snaga prema Nikolajevu.

Prema iznetoj pretpostavci, ukrajinska vojna oprema može biti raspoređena prema poligonu Широкий Лан, međutim, poznato je da se vozovi sa opremom kreću isključivo noću, što je izazvalo vrlo ozbiljnu zabrinutost.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Predstavljene fotografije prikazuju prenos raketnih sistema više projektila Grad, tenkova i opreme protivvazdušne odbrane. Osim toga, postoje informacije da je viđena i vojna oprema koja se prebacuje iz severozapadnog dela Ukrajine u istom smeru, iako nema zvaničnih komentara Oružanih snaga Ukrajine na ovu tačku.

Početkom godine ukrajinska vojska je već pokušala da napravi ozbiljnu provokaciju u blizini granica Krima i u Donbasu, ali je Rusija odgovorila raspoređivanjem ogromne vojne grupacije, u vezi sa kojom je Kijev odlučio da odustane od daljih planova eskaliranja situacije, shvatajući da bi to moglo dovesti do katastrofalnih gubitaka.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here