Home Некатегоризовано NOBELOVAC LUK MONTANJ: MASOVNA VAKCINACIJA JE NEPRIHVATLJIVA GREŠKA- DOKAZI (VIDEO)

NOBELOVAC LUK MONTANJ: MASOVNA VAKCINACIJA JE NEPRIHVATLJIVA GREŠKA- DOKAZI (VIDEO)

818
0
SHARE

Francuski virusiolog i dobitnik Nobelovo nagrade Luk Montanje (Luk Montagnier) označio je masovnu vakcinaciju protiv koronavirusa tokom pandemije ’’nezamislivom’’ istorijskom greškom koja kreira nove sojeve virusa i vodi ka smrti.

U svakoj zemlji je kriva vakcinacije praćena krivom smrti, izjavio je poznati virusiolog…

Velika je greška, zar ne? Greška sa naučne, kao i sa medicinske strane. To je neprihvatljiva greška“, izjavio je Motanje u intervjuu koji je preveden i objavljen od strane RAIR Fondacije (RAIR Foundation) SAD. „Istorijske knjige će pokazati da se zbog vakcinacije kreiraju novi sojevi“.

„Mnogi epidimiolozi to znaju i ćute o problemu koji je poznat kao povećanje zavisno od antitela(ADE)“, izjavio je Montanje.

„Antitela koje proizvodi virus dopuštaju infekciji da postane jača“, izjavio je u intervjuu sa Pjer Barnerasom iz Hold-Up Medija ranije ovog meseca.

Vakcinacija vodi ka novim sojevima

Dok sojevi virusa mogu da se pojave prirodno, Montanje je izjavio da vakcinacija pokreće proces. „Šta radi virus? Da li umre ili pronađe novo rešenje?

Jasno je da novi sojevi nastaju zbog selekcije posredovanja antitela tokom vakcinacije“. Vakcinacija tokom pandemije je nezamisliva i izaziva smrt, smatra dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 2008 godine.

Smrt prati vakcinaciju

„Novi sojevi su rezultat i produkt vakcinacije. Vidite to u svakoj državi, isto je svuda: u svakoj državi smrt prati vakcinaciju“, rekao je on.

Video koji je prošle nedelje objavljen na JuTjubu koristi podatke iz Instituta za medicinsku metriku i evaluaciju Univerziteta u Vašingtonu da ilustruje pikove smrti u različitim državama širom planete nakon pojave vakcinacije protiv kovida, potrvrđujući Montanjeova zapažanja.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Francuski istraživač je ukazao na podatke od Svetske Zdravstvene Organizacije (SZO) pokazajući da od kad se počelo sa vakcinacijom protiv kovida u januaru, kontaminacija novim infekcijama se drastično povećala, zajedno sa brojem smrtnih slučajeva, posebno među mladim ljudima.

’’Da,’’ složio se Montanje koji je profesor na Šangajskom DŽijou Tong (Shanghai Jiao Tong University) univerzitetu. ’’Sa trombozom, na primer.’’

Tromboza – ili ugrušci krvi – bio je neočekivan problem koji je povezan sa novim vakcinama protiv koranovirusa i razlog zbog čega je AstraZeneka povučena iz nekoliko država.

Glavni predstavnik Kanadske agencije javnog zdravstva, Tereza Tam, rekla je na konferenciji za štampu održanoj u utorak da sada postoje 21 potvrđenih slučajeva trombotične trombocitopenije izazvane vakcinama, uključujući i tri žene koje su preminule od poremećaja ugrušavanja krvi potencijalno povezanim sa AstraZaneka vakcinom i ostalih 13 slučajeva koji su još pod istragom.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Nova otkrića

Montanje je izjavio da trenutno sprovodi istraživanje sa ljudima koji su se zarazili koranovirusom nakon što su primili vakcinu. Centar za kontrolu i prevenciju bolesti je prijavio u aprilu da je primio 5.800 prijava ljudi koji su imali K+kovid nakon što su vakcinisani uključujući 396 pacijenata koji su zahtevali hospitalizaciju i 74 pacijenata koji su preminuli.

’’Pokazaću da kreiraju sojeve koji su otporni na vakcinu’’, izjavio je Motanje.

Koranovirus napravljen u labaratoriji

Poznati francuski virusiolog je napravio pometnju kada je u aprilu 2020. izjavio za francusku televiziju da veruje da SARS-KoV2, nova pandemija koranovirusa, je napravljena od strane čoveka u labaratoriji. ’’Prisustvo elementa HIV-a i mikroba malarije u genomu koranovirusa je krajnje sumnjivo i karakteristike virusa nisu mogle da se pojave prirodno’’, rekao je on.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Pored toga što je kritikovan od francuskih eksperata da poseduje viziju teoretičara zavere koja se ne poklapa sa pravom naukom, Montanje je objavio rad u julu 2020. koji podržava njegove tvrdnje da novi koranovirus mora da je proizašao iz ljudskog eksperimentisanja u labaratoriji – teorija koja je skoro ponovo isplivala na površinu i koja se trenutno najbolje odgovara na pitanje porekla virusa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here