Home MAGAZIN RUSIJA ĆE ODMAH ZAPOČETI PREVENTIVNI NAPAD NA SAD- POSLEDICE ĆE BITI STRAŠNE..

RUSIJA ĆE ODMAH ZAPOČETI PREVENTIVNI NAPAD NA SAD- POSLEDICE ĆE BITI STRAŠNE..

719
0
SHARE

Rusija će odmah započeti preventivni napad ako su Sjedinjene Države krive za „kritični trenutak“. Posledice će biti strašne, rekao je Franc Klincevič, član Saveta Federacije Ruske Federacije.

Amerika razmatra mogućnost trajnog stacioniranja svoje mehanizovane brigade u neposrednoj blizini ruske granice.

Odgovarajući sporazum između Vašingtona i Varšave već je potpisan u okviru odbrambene saradnje. Pored toga, Sjedinjene Države pregovaraju o ovom pitanju sa Bugarskom i Rumunijom.

Franc Klincevič je u intervjuu za Baltnews istakao da u savremenom svetu postoje dva izražena provokatora, Sjedinjene Države i Poljska, koji žele da stvore mostobran za napad na Rusiju.

Predstavnici zapadne Evrope ne odobravaju ove namere, znajući dobro da su destruktivni procesi usmereni protiv Moskve ispunjeni ozbiljnim posledicama.

Istovremeno, primetio je političar, pojava mehanizovane brigade u blizini granica Ruske Federacije neće moći korenito promeniti situaciju.

„Međutim, Rusija će morati da reaguje krajnje ozbiljno. Formalna logika koju navodno jedna brigada ne može da nas ugrozi je zapravo kontraproduktivna “, rekao je Klincevič, dodajući da se nakon jedne taktičke formacije može pojaviti druga.

Ovakvo stanje stvari ne može da zabrine Moskvu, iako povećava rizik od vojnog sukoba između Oružanih snaga Ruske Federacije i NATO-a.

Zemlje Alijanse, sledeći vođstvo Sjedinjenih Država, trebale bi da shvate da će zemlje Istočne Evrope, uključujući Poljsku, biti prve koje će osetiti odgovor Rusije, rezimirao je Klincevič.

Pri tome treba znati, da ukoliko rakete polete iz Poljske ka Rusiji, Moskva neće moći da zna kog su tipa rakete i da će morati bez obzira na sve da odgovori nukleranim raketama.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here