Home MAGAZIN Parović: Vučić priprema teren za restrikcije struje

Parović: Vučić priprema teren za restrikcije struje

351
0
SHARE

„Energetika je postala jedno od ključnih izazova današnjice i razumljivo je što Vučić iznosi javno svoju zabrinutost. Međutim, ono što je sporno u svemu tome je da sem konstantnog medijskog kukanja i naricanja on ne preduzima bilo kakve ozbiljne radnje.

Umesto toga, preko medija već priprema teren da ukoliko bude restrikcija struje da je to onda deo zavere da se on sruši sa vlasti, a da će se to sprovesti kroz sabotaže u elektroenergetskom sistemu“, ističe Miroslav Parović, iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Prema njegovim rečima, prava istina je da to da mi na delu imamo delovanje strujarske mafije koja ima ozbiljne veze u samom vrhu vlasti i koja je u predhodnom periodu raznim malverzacijama protivpravno pribavila materijalnu korist, koja se meri stotinama miliona evra. Na taj način je, ističe, devastiran naš elektroenergstki sistem do mere da je na ivici opstanka.

„Bez hapšenja ove mafije i sprečavanja daljeg pogubnog delovanja neće biti ni energetske sigurnosti za narod tako da sve Vučićeve priče padaju u vodu spram činjenice da on ne sme da krene na njih. A kada bi imao hrabrosti da udari na sebi vrlo bliske ljude, relativno lakim sudskim procesom bi se od njih mogla oduzeti kriminalom stečena imovina dovoljno da se podmiri nabavka velikog dela energenata za naredne izazovne godine“, objašnjava Parović.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here