Home MAGAZIN OVO JE PRAVA ISTINA: EVO KAKO MILO POKUŠAVA DA OSTANE NA VLASTI!...

OVO JE PRAVA ISTINA: EVO KAKO MILO POKUŠAVA DA OSTANE NA VLASTI! UHVAĆEN KAKO OTKUPLJUJE.. (VIDEO)

679
0
SHARE

Prava Crna Gora Marka Milačića ekskluzivno je objavila snimak razgovora sa aktivistom DPS-a iz Podgorice, zaduženim za deo grada Stari aerodrom, Slavkom Dubljevićem, u kome on otvoreno dogovara otkup ličnih karata za potrebe Demokratske partije socijalista
Dubljević u razgovoru navodi da oni (DPS) imaju kancelariju u tržnom centru Franca na Starom aerodromu, a iz razgovora je jasno da je reč o kancelariji u kojoj se aktivisti DPS bave i ovim radnjama.

Dubljević u daljem razgovoru navodi da bi bilo dobro da se razgovor oko otkupa ličnih karata, kao i susret, dogodi sjutra jer je „predsednik“ danas, kako Dubljević navodi, u posjeti Starom aerodromu. Jasno je da je riječ o predsjedniku DPS Milu Đukanoviću.

Dubljević u razgovoru, u delu cjenkanja oko cijene otkupa ličnih karata, kaže da za to mora da “pozove nekog višeg”, nakon toga jasno potvrđujući da misli nekog višeg u hijerarhiji.

Aktivista DPS u razgovoru daje preciznu cenu otkupa po ličnoj karti u iznosu od 50 eura.

Prava Crna Gora poziva sve nadležne institucije, prije svega tužilaštvo Crne Gore, da hitno, po službenoj dužnosti, pokrenu postupak i reaguju na očigledno i potpuno transparentno kršenje Zakona i Ustava Crne Gore, u režiji Demokratske partije socijalista.

Prava Crna Gora će u najbržem mogućem roku o ovome obavestiti sve važne međunarodne adrese.

Prava Crna Gora se odlučila na ovaj korak, kontaktiranja i snimanja aktiviste DPS-a Mila Đukanovića, jer je potreba javnosti da ovo zna i da bude upoznata sa ovakvim kršenjem Zakona Crne Gore važnija od bilo čega.

Pogledajte video:

(Informer.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here