Home MAGAZIN Ovakvu pretnju Rusija nikad pre nije izrekla u svojoj istoriji: Četiri „Satane“...

Ovakvu pretnju Rusija nikad pre nije izrekla u svojoj istoriji: Četiri „Satane“ i ništa neće ostati od Amerike!

328
0
SHARE

Ruski državni mediji mogli su da čuju novu zastrašujuću nuklearnu pretnju Zapadu, pre svega Sjedinjenim Američkim Državama.

U njoj se ističe da su Putinu potrebne četiri Satanine nuklearne rakete da bi zbrisao čitave SAD sa lica zemlje.

Zapretio je na televiziji Rusija 1, Aleksej Žuraljev, član Putinovog parlamenta, koji je rekao da su dve rakete Sarmat 2, kolokvijalno nazvane Satana 2, potrebne za uništavanje istočne obale Sjedinjenih Država, a četiri za uništavanje čitave Amerika.

Žuraljev je odgovarao na izveštaj CBS-a krajem aprila u kojem su lideri razgovarali o tome kako bi izgledao nuklearni napad na Njujork. Predstavnik Putina im je rekao da su se pogrešili i potom zlokobno zapretili.

„Ja ću vam kompetentno reći da su potrebne dve rakete Sarmat i dve rakete Zapadna obala da bi se uništila cela istočna obala Sjedinjenih Država. Četiri projektila i ništa neće ostati. Atomska pečurka će se videti iz Meksika“, rekao je on.

Žuravljov je tada zapretio da će uništiti dva miliona Ukrajinaca, opisujući ih kao „neizlečive naciste”.

Prinuđeni smo da demilitarizujemo ne samo Ukrajinu, već i NATO u celini
Ovo je samo poslednja u nizu pretnji iz medija.

Među najnovijim je ona Olge Skabajeve, koja je na istoj televiziji Rusija 1, koja kaže da je operacija Kremlja u Ukrajini završena i da je počeo Treći svetski rat.

„Možda je došlo vreme da se prizna da je ruska specijalna operacija u Ukrajini završena. U smislu da je počeo pravi rat. Štaviše, to je Treći svetski rat. Prinuđeni smo da demilitarizujemo ne samo Ukrajinu, već i NATO u celini“, rekla je.

(index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here