Home MAGAZIN OBRADOVIC ŠOKIRAO JAVNOST OTKRIĆEM ŠTA SE SPREMA POSLE IZBORA..

OBRADOVIC ŠOKIRAO JAVNOST OTKRIĆEM ŠTA SE SPREMA POSLE IZBORA..

1059
0
SHARE

Ovih dana u svim izjavama predsednik SNS Srbije Aleksandar Vučić intenzivno priprema javnost za ono što planira odmah posle ovih lažnih izbora, a to je priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo i odricanje od dela naše državne teritorije.

Svakoga dana nalazi novo lažno opravdanje da Kosovo i Metohija više ne mogu biti u sastavu Srbije i pravi uvod za stavljanje potpisa na dosadašnje tajne dogovore sa Hašimom Tačijem o razgraničenju.

Sinoć nam je objašnjavao kako je i Nemačka izgubila u prošlosti neke svoje teritorije, dovodi u pitanje Rezoluciju SB UN 12 44, stalno ponavlja da i po Ustavu Srbije i po pomenutoj Rezoluciji naša teritorija nije naša, i planira da prekrši svoju predsedničku zakletvu datu na Ustavu i Jevanđelju.

Predsednik je zaboravio da u toj zakletvi stoji da je dužan da čuva ne mali deo već kompletno Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije i da o tome ne može biti pregovora jer je u pitanju kršenje Ustava, narušavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta i priznanje okupacije dela državne teritorije – što je teško krivično delo za koje mora da se odgovara.

Vučićeva ideja razgraničenja podrazumeva najpre priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo. Jer, ne možete se razgraničiti sa nacionalnom manjinom koja živi u vašoj državi, već samo sa drugom državom.

Lažni izbori u sledeću nedelju imaju za cilj formiranje lažne Skupštine i Vlade koji će biti spremni da podrže Vučićevu izdaju Kosova i Metohije.

Zato pozivam sve istinske rodoljube u Srbiji da ne izlaze na ove izbore, da ne daju legitimitet izdaji i da znaju da će buduća vlast posle Vučićevog pada poništiti sve protivustavne sporazume koji budu potpisani nakon ovih lažnih izbora.

Zato iznova ističem da je još jedan veoma važan razlog za bojkot izbora taj što se na taj način čuva Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i ne učestvuje u do sada tajno planiranoj, a sada otvoreno najavljenoj izdaji.

Boško Obradović
Narodni poslanik
Predsednik Dveri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here