Home AKTUELNO UDARNO! POČEO RAT: SUKOB RUSKE VOJSKE I DIVERZANTSKIH GRUPA ORUŽANIH SNAGA UKRAJINE

UDARNO! POČEO RAT: SUKOB RUSKE VOJSKE I DIVERZANTSKIH GRUPA ORUŽANIH SNAGA UKRAJINE

365
0
SHARE

Kako izveštava “RIA Novosti” ruska vojska uništila je diverzantsku grupu Oružanih snaga Ukrajine, koja je borbenim vozilima pešadije pokušala da probije granicu.

Ruska vojska je otvorila vatru i uništila dve diverzantsko-izviđačke grupe Oružanih snaga Ukrajine, koje su pokušale da probiju rusku granicu.

Tokom bitke koja je usledila, ukrajinske trupe su poslale dva borbena vozila pešadije kao pojačanje, koja su otvorila vatru na rusku vojsku.

Međutim, odmah su uništeni uzvratnim udarima. Kao rezultat napada ruske vojske, eliminisano je pet ukrajinskih diverzanata. Istovremeno, postoje informacije da je pored diverzantske grupe uništena i posada borbenih oklopnih vozila.

„U sukobu je eliminisano pet neprijateljskih vojnika koji su probili granice Ruske Federacije iz diverzantsko-izviđačke grupe “, prenosi izvor RIA Novosti

Poznato je da je zbog proboja dva ukrajinska borbena vozila pešadije na rusku teritoriju, vojska Rusije odmah zatražila pojačanje, usled čega su ukrajinske trupe blagovremeno uništene. Navodi se da su izbegnute žrtve među vojnim licima Oružanih snaga Rusije.

Za sada nema zvanične potvrde ovih podataka, dok se informacija ne komentariše ni u Kijevu. Međutim, jutros je ukrajinska vojska vatrom uništila položaje ruskih graničara , ispalivši jednu od artiljerijskih granata. Povređenih i poginulih tom prilikom nije bilo, ali je situacija kritična.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here