Home AKTUELNO UDARNO! “DEMOKRATSKI FRONT” TVRDI DA JE KRIVOKAPIĆ DOBIO ULTIMATUM ZA VLADU BEZ...

UDARNO! “DEMOKRATSKI FRONT” TVRDI DA JE KRIVOKAPIĆ DOBIO ULTIMATUM ZA VLADU BEZ SRBA- EVO OD KOGA..

690
0
SHARE

Demokratski front pisao je ambasadorki Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke.

Kako kažu, mandatar za sastav Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, obavijestio ih je da mu je jedan inostrani faktor ultimativno saopštio da lideri Demokratskog fronta ne mogu zauzeti ona mjesta u Vladi koja im je dao narod.

“S obzirom da smo ovu informaciju dobili ubrzo nakon sastanka kojeg je mandatar imao u Vašoj ambasadi, željeli bi da čujemo od Vas, ili od nekog nadležnog u Stejt Departmentu, da li Vaša administracija podržava ovako skandalozan stav.

Naše informacije iz krugova bliskih administraciji predsjednika Donalda Trampa govore da će se u potpunosti poštovati svi demokratski standardi prilikom izbora i nove Vlade u suverenoj državi Crnoj Gori, kao i na drugim prostorima”, navodi DF u pismu.

”Kako smo ovu informaciju o miješanju inostranog faktora dobili u razgovoru sa mandatarom Krivokapićem, a cijeneći njegovu zabrinutost kako bi mu nepoštovanje ovog ultimatuma pravilo problem u budućim odnosima Crne Gore sa Zapadom, tražimo da nam Vi, kao ambasadorka najmoćnije zapadne države, jasno iznesete Vaš stav o ovom pitanju, da bi građani Crne Gore mogli da procijene šta znači ovaj ultimatum, ako je saopšten sa Vaše strane”, stoji u pismu DF.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here