Home AKTUELNO „KAD ZAVRŠIMO U DONJECKU I LUGANSKU SPREMNI SMO DA PREĐEMO U BILO...

„KAD ZAVRŠIMO U DONJECKU I LUGANSKU SPREMNI SMO DA PREĐEMO U BILO KOJU DRŽAVU“

526
0
SHARE

Šef Čečenije Ramzan Kadirov pozvao je lidere zapadnih država da nađu zajednički jezik sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i stave Zelenskog za pregovarački sto kako bi potpisao „sve predloge Rusije“.

Kadirov se posle toga obratio rukovodstvu zapadnih zemalja, „možda nećete izgubiti neke svoje države“.

„Sada ćemo završiti u Donjecku i Lugansku i spremni smo da pređemo u bilo koju državu“, rekao je on.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

Zapadne zemlje su Čečene predstavili u lošem svetlu, njihove specijalne službe su radile protiv republike, nisu uspele – a Čečeni danas žele da dokažu svoju lojalnost, da pokažu da nikada nisu bili protiv Rusije, primetio je šef republike.

Prema Kadirovu, predsednik Vladimir Putin je dugo razmišljao da donese odluku o pokretanju specijalne operacije u Ukrajini“.

„Naš predsednik Putin se dugo borio da ne započne ovu operaciju. Videli smo kako su civili ubijani osam godina… Kada je Rusija videla pretnju preko Ukrajine, kao nekada preko Čečenije, preko Južne Osetije, preko Sirije, Rusija je počela da preduzima mere“, rekao je Kadirov.

Prema njegovim rečima, „predsednik je mudar čovek, on sam sve kontroliše, pa je njegova vojska danas cela Rusija“.

„Još ću reći: prilaze nam dobrovoljci iz evropskih država koji žele da se bore protiv đavola Bandere u Ukrajini. Kažu da je „danas odlučujući trenutak i spremni smo da krenemo i nastavimo da se borimo protiv Bandere“, iza čega stoje zapadne države, njihove specijalne službe“, rekao je šef Čečenije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here