Home ŽIVOT ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: KO SU BILI SVIREPO UBIJENI RODITELJI SLAĐANA...

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: KO SU BILI SVIREPO UBIJENI RODITELJI SLAĐANA I MILAN I DEDA SRETEN?

437
0
SHARE

Ilija Glišović (21) ubio je pre dva dana u porodičnoj kući u naselju Atenica kod Čačka majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87). Komšije, prijatelji i rodbina pričali su za naš portal da su Milan i Slađani bili dobri ljudi, stabilna porodica, ali da su poslednjih godinu dve dana imali problema sa sinom Ilijom, koji ih je na kraju i ubio.

Dva dana nakon tragedije, meštani čačanskog naselja Atenica i dalje su u šoku i neverici, nakon što se saznalo da je dvadesetjednogodišnji Ilija ubio oca Milana, majku Slađanu i dedu Sretena.

Ilijinog oca Milana, svi u Čačku pamte kao poštenog čoveka, koji je poslednjih 30 godina radio u Tehničko remontnom zavodu u Čačku. Poslednji put videli su ga u danu kada se tragedija dogodila, a njegov kolega popio je kafu sa njim nekoliko sati pre tragedije, kada je najnormalnije sedeo sa njim, razgovarao i šalio se.

“Juče sam sa Milanom bio na kafu, i u najluđim snovima nisam mogao da naslutim šta će se dogoditi. Milan je radio kao magacioner u Tehničko-remontnom zavodu u Čačku. To je jedna divna, primerena i pre svega normalna porodica. Makar je bila. Svi se mučimo, radimo, ali eto, može da se kaže klasičan srednji stalež. Milan je imao nedavno i operaciju bukvalno je jedva preživeo“, rekao je kolega nastradalog Milana.

Sa druge strane, Ilijina majka radila je u konfekciji “B eksport”, i sve je ukazivalo da je reč o normalnoj porodici.

Međutim, komšije ubijene porodice ispričali su da je Ilija u poslednje vreme često potezao nož na ukućane, o čemu svedoče česti pozivi policiji zbog porodičnog nasilja.

Prema svedočenjima meštana, policija je često dolazila u kuću ove porodice, jer su prijavljivali nasilje u porodici.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

“Pre mesec dana je pušten sa odeljenja čačanske bolnice, lečio se od narkomanije. Često je potezao nož na njih“, naveo je ranije naš izvor.

Podsećanja radi, Ilija G. došao je pre dva dana do kuće svojih roditelja, a onda je nožem izbo majku, oca i dedu. Njegov stariji brat Nikola pronašao je tela i odmah pozvao policiju. Osumnjičenom Iliji, koji je juče uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here