Home ŽIVOT U BLIZINI MEĐUNARODNE SVEMIRSKE STANICE UOČENA 3 MISTERIOZNA CRNA OBJEKTA (VIDEO)

U BLIZINI MEĐUNARODNE SVEMIRSKE STANICE UOČENA 3 MISTERIOZNA CRNA OBJEKTA (VIDEO)

689
0
SHARE

U blizini Međunarodne svemirske stanice uočena su tri misteriozna crna predmeta. Jedan od njih, koji je izgledao prilično veliki, izveo je manevar koji je vlasnik Jutjub kanala MrMBB333 opisao kao „ništa do sada viđeno na Zemlji“.

Objekat je prvo „potonuo“, a zatim velikom brzinom odjurio pravo u svemir.

„Nikada nisam video nešto slično, ovo je veoma jedinstveno“, napisao je vlasnik Jutjub kanala komentarišući ovaj složeni manevar.

Video je postao viralan odmah po objavljivanju, 12. oktobra. Snimak je pregledan gotovo 160.000 puta i postao predmet žestokih rasprava. Neki su se korisnici pitali zašto kamera na MSS-u snima tako nekvalitetne video zapise, dok su drugi dali svoja objašnjenja.

„Uz današnju tehnologiju fotoaparata, zašto slike anomalija nisu u fokusu, nikada nema nikakve jasnoće“, napisao je jedan korisnik.

„NASA uvek zamućuje objavljene slike. Naročito one važne“, napisao je drugi.

Nekolicina je primetila da u njima nema ničeg misterioznog i da su to „samo neke stvari sa spoljne strane prozora MSS-a“.

„Komad otpada na deset stopa ispred kamere koji nije u fokusu“, napisao je jedan korisnik.

Neki su poverovali su da su objekti „vanzemaljska bića“.

„Kreću se poput insekata ili životinja, kao da su u vodi a visoko su u atmosferi. Možda je to život druge vrste“, napisao je jedan korisnik

„Ne kreću se poput mašina. Više poput živih organizama“, dodaje drugi.

Neki tvrde da su predskazanje apokalipse.

„NLO aktivnost se očigledno povećavaju širom sveta. Znakovi su i na Mesecu i na Suncu. Probudite se, Zemljani“, napisao je jedan.

Pogledajte snimak:

(Sputnjik Srbija)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here