Home ŽIVOT ŠTA SE TO DEŠAVA KOD NIŠA? Pas doneo u dvorište delove ljudskog...

ŠTA SE TO DEŠAVA KOD NIŠA? Pas doneo u dvorište delove ljudskog tela

299
0
SHARE

U prilog toj sumnji ide I činjenica da je poslednji put viđen živ upravo u Vrtištu.

– Obaveštena sam od strane policije da je u Vrtištu pronađen leš i da postoji mogućnost da je u pitanju moj otac. Sumnja postoji, ali da bi bili sigurni mora da se uradi DNK analiza. Kako su mi objasnili potrebno je dosta vremena da se iz kostiju izdvoji DNK. Prošlo je već mesec dana pa očekujem uskoro rezultate – kaže Danijela Petković, ćerka nestalog.

Svetislav je nestao u noći između 2. i 3.avgusta kad je sa vašara krenuo kući ka Popovcu. Vrlo je moguće da je promašio stanicu na kojoj je trebalo da siđe.

– On je bio u Niškoj Banji na vašaru te večeri kad je poslednji put viđen. Posle 17 dana ipregledavanja kamera iz gradskih autobusa utvrđeno je da je sišao u Vrtištu.

Jedan čovek je rekao da mu se učinilo da je takav čovek ušao u putnički voz za Beograd, ali to nije potvrđeno.

Inspektori su proverili sa kondukterima, niko takvog izgleda nije ušao u voz. E sad, da li je ušao ili ne to ne znamo, jer snimci u vozu se čuvaju samo dva dana. Možda je i ušao, ali da kondukteri nisu obratili pažnju. To je bilo još u avgustu – ispričala je Danijela ranije.

Rekla je i da je jedino sigurno da je njen otac sišao iz autobusa u Vrtištu.

– Bila je noć 2. na 3. avgust oko 22.40 sati. Polazak iz Niša. Vrtište je u pravcu Popovca. Ide se: Popovac, Trupale, Vrtište. Autobus prolazi kroz Popovac, pogodio je autobus, ali je verovatno promašio stanicu. Vidi se na snimku da mu nešto nije bilo dobro u autobusu. E sad, šta se deslo, još se ne zna. Izašao je iz autobusa u Vrtištu i nestao – navela je ranije Danijela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here