Home ŽIVOT RADNICI KOMUNALNOG PREDUZEĆA PRONAŠLI NEŠTO ZAPANJUJUĆE U KANALIZACIJI (VIDEO)

RADNICI KOMUNALNOG PREDUZEĆA PRONAŠLI NEŠTO ZAPANJUJUĆE U KANALIZACIJI (VIDEO)

788
0
SHARE

Usled obilnih kiša u Meksiko Sitiju kanalizacija se preopteretila pa su na površinu izašle 22 tone raznog smeća.

Radnici komunalnog preduzeća u Meksiko Sitiju bili su iznenađeni kada su, među ostalim otpadom izbačenim iz kanalizacije, videli nešto za što su u prvi mah pomislili da je gigantski pacov.

Između ostalog, svetlo dana ugledao je i monstruozni ‘glodar’ veličine omanjeg automobila. Ali, nakon prvobitnog šoka, radnici su ustanovili da se ipak radi o kostimu za Noć veštica.

Iz još uvek nepoznatog razloga, kostim se našao u mreži tunela gradske kanalizacije i tu se godinama nalazio, sve dok ga ovih dana obilne kiše nisu odnele na površinu.

Srećom, kostim koji je zaista verna kopija pacova sada je u sigurnim rukama i moguće je da će ga neki od radnika iskoristiti za ovogodišnju Noć veštica.

Pogledajte video:

Gran rata provoca inundaciones en Magdalena Contreras

Esta enorme rata y otras 20 toneladas de basura y residuos colapsaron los desagües de La Magdalena Contreras y contribuyeron con las intensas #inundaciones de las últimas horas en la zona, ocasionadas por las #lluviasCDMX Aquí los detalles.https://www.cdmxpolitico.com/2020/09/mas-de-20-toneladas-de-desechos.html?m=1

Pubblicato da Enrique Serna su Venerdì 18 settembre 2020

(Jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here