Home ŽIVOT OVO MNOGI DRŽE ISPOD KREVETA, A ZRAČI KAO RENDGEN! Doktor Dunjić upozorio...

OVO MNOGI DRŽE ISPOD KREVETA, A ZRAČI KAO RENDGEN! Doktor Dunjić upozorio da nam to RAZARA ZDRAVLJE DOK SPAVAMO!

548
0
SHARE

Lekar integrativne medicine dr Slobodan Dunjić upozorio je na opasnu naviku koju svi imamo. On je objasnio da držanje određenih stvari ispod kreveta može biti štetno kao „spavanje na mašini za rendgensko zračenje“!

Oko osam sati provodimo na jednom mestu, spavajući, i važno je ne samo da nam bude udobno, već i da materijali kojima smo okruženi nemaju štetno dejstvo, naglasio je dr Dunjić.

– Prirodni materijali, vuna, pamuk, moramo gledati i šta držimo ispod kreveta. Sada su moderni kreveti koji ispod imaju sanduke za držanje garderobe – započeo je obrazlaganje:

– Izvučemo taj sanduk, pa unutra ubacimo kesu s vakumiranom garderobom, kupljenu kod Kineza, a one se prave od nafte. Kao da spavamo na rendgen aparatu! Ispod kreveta, neka bude samo prašina, nikako plastične kese. To su sve veoma bitne stvari, tu provedemo najviše vremena, celi prostor u spavaćoj sobi mora biti sa što manje tih materijala koji nam štete.

Kada je u pitanju odabir dušeka ili posteljine, dr Dunjić je ponovio stav svog kolege gastroenterologa prof. dr Vojislava Perišića – jeftinije je bolje! Prof. dr Perišic je ranije kazao da je bolje kupiti jeftini vitamin u apoteci, nego baciti novac na suplemente koji nude kombinacije vitamina i minerala i veoma su skupi.

– Najjeftiniji dušek je najbolji, kao i vitamini i minerali – kazao je dr Dunjić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here