Home ŽIVOT NEVIĐENA ŽIVOTNA PRIČA: U POSLEDNJOJ FAZI RAKA PALA U KOMU- A ONDA...

NEVIĐENA ŽIVOTNA PRIČA: U POSLEDNJOJ FAZI RAKA PALA U KOMU- A ONDA SE VRATILA SA ONOG SVETA I OTKRILA 12 SAVETA ZA ŽIVOT BEZ KAJANJA! (VIDEO)

433
0
SHARE

Anita Murđani u poslednjoj fazi limfoma je pala u komu, doživela duboku spoznaju i potom čudesno izlečenje. U svojoj knjizi „Ponovo rođena“ detaljno opisuje svoje iskustvo i šta znači živeti autentično i bez straha. Njena poruka je da je nužno da snažno i svim srcem volimo – sebe!

„Udovoljavala sam drugima, stavljala ih na prvo mesto i bojala sam se da budem autentična. Pokušavala sam da budem neko ko nisam i iscrpljivala se radeći za druge. I uvek sam mislila da je sebično slediti svoje potrebe jer su tuđe veće i važnije.

Međutim, kad sam ja ostvarena, tada sam zdravija, srećnija, više dajem, a manje mi je potrebno. Takođe mi je jasno i da ako stalno pokušavamo da budemo neko ko nismo, planetu lišavamo nas samih.“

Ovim rečima Anita počinje svoju dirljivu ispovest o čudesnom izlečenju koje joj je donelo duboke spoznaje i promenilo njen odnos prema životu. Naime, u februaru 2006. godine Anita je primljena u bolnicu u terminalnoj fazi karcinoma. Pala je u komu i svi organi su joj otkazali. Lekari su rekli njenoj porodici da će da živi još samo nekoliko sati. Ali ono što niko od prisutnih nije znao je da je Anita upravo tada doživljavala neverojatno iskustvo blizu smrti (near-death experience, NDE).

U tom stanju mogla je da vidi, čuje i oseti sve što se oko nje događalo. Doživela je retko iskustvo. Prešla je na“drugu stranu“, kako kaže, i vratila se kako bi podelila s nama ono

što je naučila. Lekari su joj tog jutra prognozirali još samo nekoliko sati života, a ona se već sledećeg probudila. Nekoliko dana kasnije karcinom se potpuno povukao

U intervjuu koji je dala spisateljici Dženifer Pastilof, Anita je nepretenciozno i šaljivo podelila ono što je naučila iz NDE:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here