Home ŽIVOT KOMUNALNI POLICAJAC NAPAO ČOVEKA, JER MU JE REKAO DA SE NEPROPISNO PARKIRAO-...

KOMUNALNI POLICAJAC NAPAO ČOVEKA, JER MU JE REKAO DA SE NEPROPISNO PARKIRAO- „OŠAMARIĆU TE, RAZBIĆU TI GLAVU!“ (VIDEO)

652
0
SHARE

Snimak komunalnog policajca je snimljen kod stanice Umka na Opstini Čukarica. Sajtu Dnevna Gazeta dostavljen je snimak Beograđanina sa Čukarice, na koga je nasrnuo bahati komunalni policajac samo zato što mu je rekao da je njihovo vozilo parkirano na trotoaru.

Snimak komunalnog policajca je snimljen kod stanice Umka na Opstini Čukarica.

Pored uvreda policajca koji je odmah izleteo iz kola i nasrnuo na građanina, a jednog trenutka se čuje rečenica “Lupiću ti šamar, razbiću ti glavu”.

Istovremeno predstavnik organa reda i zakona Republike Srbije, poreskog obveznika naziva i “slinom”, a zatim udara rukom kako bi sprečio dalje snimanje.

Sam nastup policajca prema građaninu je bio agresivan od prvog momenta, na skretanje pažnje da su se parkirali na trotoaru komunalni policajac izlazi iz automobila i zaleće se prema čoveku.

Ovako je izgledao dijalog:

-Dobar dan, jel znate da ste parkirani na pešačkoj zoni?

-Jel ti to nas snimaš, da ti izađem sad!

-Hajde, hajde kaži?

-Ti si našao da pametuješ!

-Nemoj da mi diraš telefon, si lud.

Tada je policajac nešto rekao što kamera nije najbolje zabeležila pa se zvuk malo slabije čuje, ali je odmah sledeća rečenica građanina bila “hajde opali”, iako je nemoguće sto posto utvrditi šta je tačno rečeno u uličnom žargonu u našoj zemlji stvar koja najčešće može da se opali je šamar.

Kada pojačate ton najverovatnije ćete čuti “Opaliću ti šamar, razbiću ti glavu”, nakon čega čovek odgovara “Hajde da vidimo, hajde, hajde”.

“Slino jedna” rekao je predstavnik reda i zakone čoveku sa kojim je svađu počeo samo zato što mu je ovaj rekao da se parkirao na trotoaru. Nakon toga komunalni policajac nastavlja da udara u telefon i po svemu sudeći ruku građana i snimak se prekida.

Drugi policajac je celo vreme ostao u vozilu komunalne policije i dok je trajalo nasrtanje na građanina nije ništa preduzeo.

Iako nismo uspeli da saznamo detalje napada, lokaciju, puna imena vinovnika incidenta (Iako na uniformi policajca piše prezime Dejanović) kao ni šta se desilo nakon kraja snimka, video nam je dostavljen sa tekstom:

“Danas oko 8 jutros sam napadnut od strane komunalne policije, zatim priveden u stanicu policije na Čukarici, zadržan sam do 12:30h i ništa mi nisu mogli zavrtali su mi ruke i pokušali da otmu telefon…na kraju su me pustili bez i jednog dokaza o privođenju!”

(Dnevna Gazeta)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here