Home ŽIVOT KAMION NESTAO U PLAMENU: JEZIVA NESREĆA NA MOSTU ŠOKIRALA PLANETU (VIDEO)

KAMION NESTAO U PLAMENU: JEZIVA NESREĆA NA MOSTU ŠOKIRALA PLANETU (VIDEO)

844
0
SHARE

Ministarstvo saobraćaja Minesote je snimilo veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedeljak, nakon što su se na autoputu sudarili automobil i kamion.

U početku vidimo kako automobil prelazi ulaznu rampu za autoputu, putujući velikom brzinom. Zatim udara u kamion i okreće se, a kamion udara u zid mosta. Od udarca je otkinut poklopac motora kamiona, a on se zaustavlja blokirajući ulaznu rampu. Ispod njega se pojavljuje vatra i gusti crni dim.

Za čudo, iako se plamen brzo širi, putnici otvaraju vrata i beže.

Na mesto događaja stižu vatrogasci, kojima je trebalo oko 15 minuta da ugase vatru. Kamion je u potpunosti uništen – ostaju samo ostaci neprepoznatljivog putničkog prostora. Ipak, sve je moglo da bude mnogo gore da putnici nisu uspeli da pobegnu, jer je požar naprosto “pojeo” kamion.

Policija je kasnije saopštila da su svi uključeni u nesreću živi, iako su neki od njih zadobili povrede koje nisu opasne po život, navodi Fox 9 KMSP. Istraga o nesreći je i dalje otvorena, te policijska stanica navodi da se protiv vozača putničkog automobila vodi postupak zbog vožnje u invaliditetu.

Ovaj videozapis odlično pokazuje kako stvari mogu u trenu poći po zlu, posebno pri velikim brzinama koje ostavljaju malo vremena za reakcije:

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here