Home ŽIVOT DANILU IKODINOVIĆU PREKIPELO: TO ŠTO JE REKAO VUČIĆU I REBIĆU RETKO KO...

DANILU IKODINOVIĆU PREKIPELO: TO ŠTO JE REKAO VUČIĆU I REBIĆU RETKO KO BI SMEO (VIDEO)

1353
0
SHARE

Nekadašnji vaterpolo as Danilo Ikodinović ne želi da se pomiri sa terorom vlasti, ustao je u odbranu građana Srbije koji danima protestvuju širom zemlje, ne štedi predsednika, ali danas je opleo i po sebi.

Bivši reprezentativac je 2017. godine podržao Vučića na gradskim izborima, ipak…

– Krvavo sam se zajebao sa listom, jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao pizda. Da, baš pizda! Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred, jer nazad ne mogu i neću. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići, jer kičmu imam – tvitnuo je Dača.

Evo i objašnjenja zašto se Ikodinović polio hladnom vodom. Bio je na listi 1.000 poznatih ličnosti koji su na prethodnim gradskim izborima 2017. podržali SNS. U životu čovek može da se zaj… kao što Ikodinović kaže, ali mnogo veću veličinu pokazuje kad shvati grešku i bude na pravoj strani. Dača je u životu imao i većih grešaka nego što je bila ona 2017, ali zna da samo ovako može da pomogne budućnosti Srbije.

– Čuvajte se ljudi! Bolest je uzela maha. MORAMO POBEDITI BOLEST! Do konačne pobede! Uživajte u lepom danu i lepim mislima – uz stisnutu pesnicu poručio je Ikodinović.

A, sve je počelo 7. jula kad je Ikodinoviću čaša žuči prelila čašu meda. Otvorio je dušu:

– Boli me k…. kako bi bilo roditeljima Vulina! Ti si doneo odluku da se proglasi pobeda nad koronom! Ti si dozvolio da se održe derbi, Kup, turnir, izbori! Ti! Niko drugi! Tada se zarazilo najviše ljudi! I sad mi gradjani idemo u kuće, a ti i tvoji ćete da se kurčite okolo!

Bolnice su nam prepune jer su naša država i sistem, k…. kur…! Sram vas bilo stoko neotesana! Opet ljude u kućni pritvor, a vi ćete da se šetkate i kurčite okolo jer ste vlast! Pih, serem vam niz leđa!

Postao je mentalni pokretač većine slobodarske Srbije, bio je jedan od retkih sportista (uz Igora Butuliju, Ognjena Koromana, Veselina Vujovića, Srđana Plavšića…), koji su odmah stali uz narod, a protiv beosmučnog prebijanja učesnika protesta u Beogradu i Novom Sadu.

– Neki mi govore bravo, neki govore jesi lud, ćuti, vidiš da ovaj ne jebe nikog. Ne treba bravo,a još manje ćuti, jer smo dosta ćutali i savijali se. Beskičmenjak nisam, a znam da ima još puno takvih! Treba samo tražiti da nas dostojanstveno tretira bilo koja vlast, a ne kao marvu.

Na svaku anomaliju vlasti, a bilo ih je mnogo je reagovao.

– Čekaj, čekaj.. Demonstranti bacali suzavac na policiju? Slinavi, iako je od tebe, mnogo je!

Zgražavao se na situaciju.

– Ovo je normalna upotreba sile, Rebiću? Doći će vreme kad će nekad na tebi i tvojim najbližim upotrebljavati ovu normalnu silu.. Ali ne policija ova jadna i bedna. Govedo!

Jedan tvit pre ovog današnjeg takođe mnogo govori o karakteru proslavljenog vaterpoliste.

– Saglasan sam da treba voditi računa, biti odgovoran, nositi maske, pogotovo u zatvorenom prostoru. Da ne idemo na mesta gde je 500 ljudi na 200 kvadrata, držati distancu, izbegavati svaki mogući bliski kontakt. Ali Brnabi, recite da ste vi prvi zasrali, preuzmite odgovornost!

U Srbiji vlast preko svojih medija vodi najprljaviji medijski rat, a Danilo Ikodinović zna svoju prošlost, zna da bude odgovoran i ne želi da ga predstave kao licemera. Respekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here