Home ŽIVOT 16 STVARI KOJE ĆE POČETI DA SE DEŠAVAJU KADA OTKRIJETE SKRIVENU MOĆ...

16 STVARI KOJE ĆE POČETI DA SE DEŠAVAJU KADA OTKRIJETE SKRIVENU MOĆ KOJU IMATE

1237
0
SHARE

Kada pronađete snagu u sebi, vaša perspektiva se drastično menja. Više se ne bojite ono što bi sutrašnji dan mogao doneti, jer imate ratnika u sebi, i možete stojički istrpeti sve oluje. Počinjete da gledate svet malo drugačije, znajući da postoji poseban razlog zašto se ovde, i zašto ste deo njega.

Naučite da se suočavate sa svojim strahovima, čak i ako vas oni prestravljuju

Suočavanje sa stvarnošću je jedna od najtežih stvari za svakoga. Ali proći ćete kroz tu vatru, sa stilom. Naučite da se suočavate sa vašim strahovaima, i ne dozvolite im da vas zaustave ili da vas parališu ikad više.

Postajete zahvalni čak i za male stvari

Pronalaženje vaše unutrašnje duše, i stupanje u kontakt sa samoljubljem, čini da shvatite vrednost ljubaznosti. Zahvalniji ste za stvari koje imate, materijalno ili na neki drugi način, i učite da ih cenite čak više nego ikada ranije.

Saznajete da ste veći od svog uma

Konstantno će pokušavati da vas prevari da se osećate neadekvatno i užasno po pitanju samog sebe, ali vi znate bolje. Vi ste gospodar svojih emocija.

Počinjete da vidite znake svuda

Univerzum stalno gleda. Šalje znakove svim ljudskim bićima, kako bi ih zaštitio i ublažio im osetljivost. Naučili ste da prepoznate i upijete te crvene i bele zastave.

Počinjete da privlačite prave ljude

Kada postanete jaka osoba, vi automatski počinjete iz svog života da isterujete toksične elemente. Samo velikim ljudskim bićima je dozvoljen ulazak u vaš krug.

Verujete u sebe i imate veće samopouzdanje

Poznajete svoje veštine i mane, i obe stvari pretvarate u izvor apsolutne moći. Ništa vas ne može poraziti ako držite svoju stranu.

Prestajete da brinete o tome šta drugi misle ili govore o vama

Ako počnete da razmišljate i o njihovoj osudi, šta će oni uraditi? Imate toliko slobodnog vremena.

Sami sebe definšete

Vi sami najbolje znate ko ste. Dakle, umesto da živite po definicijama drugih ljudi, vi napišite sopstvenu priču, i koristite svoj uvod.

Znate da ste jedinstveni

Među 7 milijardi ljudi na ovoj planeti, vi ste jedina verzija sebe. To je izuzetno uzbudljivo i divno. Nemojte izgubiti svoju originalnost zbog neke polovne sreće nekog drugog.

Postajete prihvatljiviji

Kada vam postane toliko ugodno u sopstvenoj koži, automatski postajete prihvatljviji. Vaša aura i vaše vibracije postaju mnogo srećnije.

Vaša jutra više nisu užasna

Prestajete da mrzite svoje postojanje, jer sada znate kako da se nosite sa tim. Svaki dan prihvatate kao izazov, pokazujući svakoj prepreci ko je gazda.

Menjate se

Niko ne ostaje isti tokom svog života. Ako ostaju, onda nešto ozbiljno nije kako treba. Izvlačite lekcije iz svih svojih iskustava, i stalno se trudite da postanete bolja verzija sebe.

Dobijate unutrašnji mir

Bez obzira na previranja u spoljašnjem svetu, vi imate unutrašnju spokojnost za koju nikada ranije niste znali. Ova smirenost će vas održati zdravima, i učiniti vas srećnijim i racionalnijim ljudskim bićem.

Učite da verujete svom instinktu više nego pre

Taj čarobni čip u vašem telu nikada ne greši. Nikada vas neće dovesti u zabludu. Počeli ste da verujete svojim instinktima i imate mnogo manje muka.

Saznajete da je sve moguće

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here