Home TEMA DANA VUKADINOVIĆ OTKRIO: NOVA VLADA DOBILA ZADATAK- POČINJE OBRAČUN SA RUSIJOM (ŠOK VIDEO)

VUKADINOVIĆ OTKRIO: NOVA VLADA DOBILA ZADATAK- POČINJE OBRAČUN SA RUSIJOM (ŠOK VIDEO)

960
0
SHARE

Nikada u istoriji Skupština Srbije nije bila ovoliko dugo bez predsednika.

Posle više meseci dobili smo nevoljnog predsednika Skupštine i vladu reda radi. Dačić će biti čuvar plaže u zimskom periodu.

Sve ovo je potvrda je bojkot izbora uspeo i da je ogoleo Vučićev režim. Ovo  ističe Đorđe Vukadinović i naglašava da su posebno nagrađeni oni ministri koji su imali najviše afera u prethodnom periodu.

– To su Vulin, Stefanović, Nedimović, Zorana Mihajlović… Vučić kao da voli grešnike, valjda ih tako lakše kontroliše. Jedino je Ivica Dačić degradiran unapređenjem.

Vučić je krenuo pitem Mila Đukanovića i kada je Rusija u pitanju. Vašingtonski sporazum je bio čin veleizdaje, ali i šamar Rusiji.

Ne samo da je ponizio sebe, Vučić je u Vašingtonu ponizio i Srbiju. Rusi su do Vašingtona zatvarali oči pred raznim Vučićevim incidentima, ali je sporazum koji je potpisao bila kap koja je prelila čašu.

Ova vlada će imati za zadatak da skloni Rusiju iz Srbije. Interesantno je da su svi skočili da poginu i objave rat Rusiji kada je Mariha Zaharova napisala tvit o Vučiću, a kada Tramp ponižava Vučića, kada poredi Srbe sa divljim plemenima i govori kako se Vučić grlio i ljubio sa Hotijem, oni ni da se oglase.

Pošto “žutih” više nema ili su u SNS jatu, sada je Vučić smislio da se više ne bori protiv žutih tajkuna, već protiv mafije.

Bore se protiv mafije u zemlji gde oni vladaju osam godina!? Jedino ako je u pitanju sukob među njima, pa se najavljuje borba protiv mafije.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here