Home TEMA DANA VUČIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE: MAFIJAŠKI DEO U MUP-u BIO U BLISKOM KONTAKTU...

VUČIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE: MAFIJAŠKI DEO U MUP-u BIO U BLISKOM KONTAKTU SA POLITIČARIMA U VLASTI! (VIDEO)

440
0
SHARE

„Mislim da je pokušano njegovo ubistvo. A onda stvarnog ili tobožnjeg organizatora tog ubistva, tog kriminalca su isekli na komade. Jer je podružnica beogradska, tog crnogorskog klana, izvršavala te zadatke.

Reč je o uvezenoj mafiji, ubicama i kriminalcima, stvorena je jaka podružnica, koja je zahvaljujući veličini narko-tržišta uspela da stvori vojsku bez vrhovnog komandanta i njegovog zamenika, koji su bili u jednoj drugoj državi, ali su stvorili strahovitu armadu“, rekao je.

Dodao je da neće stati dok ne istraže sve one iz državnog aparata koji su im pomagali.

„Najsmešnije mi je kad o tome govore predstavnici bivšeg režima, koji su omogućili da čitava jedna naša pokrajina, bude leglo, mesto i stecište za sticanje imovine takvih klanova i sve su preko njih radili a sada nam drže pridike. Za razliku od njih mi nismo dozvolili da nam ubiju premijera i da zavladaju kao što je zavladao zemunski klan“, rekao je.

Osvrnuo se i na slikanje sa predstavnicima kriminalnih grupa.

„Ja nemam sliku sa bilo kim, ali znam predstavnike bivšeg režima koji imaju sliku sa dokazanim ubicama, pravosnažno dokazanim ubicama gde se klibere kao tele na šarena vrata, a niko ih ne pita šta rade s njima na tim slikama“, rekao je Vučić ne precizirajući o kom je reč. Dodao je da, pritom, nema indicija da su oni (fotografišući se) učinili krivično delo.

Predsednik Vučić je govorio i o svom bratu i navodnoj kampanji.

„Sećate kako su pretukli mog brata, gradila se kampanja mesec, šest, godinu dana, da je ispalo da je on svojim bubrezima tukao pendrek…

Govorili su da nije imao ličnu kartu, na sudu je ustano

vljeno da je imalo. Lagali su sve i da nema ličnu kartu. To vam govorim kako ste u stanju da pravu mafiju predstavljate kao nevine ljude, a nevine ljude kao mafijaše.

I to može samo dok jednog trenutka dok neko ne počne da odseca glave drugima i ne pomisli da je jači od države, pa ide sa pet blindiranih automobila i štite ga policajci u pozadini“.

Na pitanje novinarke Pinka o komentarima iz opozicije, Vučić je odgovorio optužbama: „Kada nam pridike drže najgori preletači iz jedne u drugu stranku, a imaju kontakte sa narko-dilerima, imaju ih i to ih dubinski imaju, ali to je – ako imaju dibinske kontakte to ne znači da su učinili krivično delo“, rekao je.

(N1)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here