Home TEMA DANA UDARNO! NAJVAŽNIJI DELOVI F-35 KOJI SE SRUŠIO U SREDOZEMNOM MORU NESTALI BEZ...

UDARNO! NAJVAŽNIJI DELOVI F-35 KOJI SE SRUŠIO U SREDOZEMNOM MORU NESTALI BEZ TRAGA- SUMNJA SE DA GA JE UKRALA NEPOZNATA DRŽAVA!

937
0
SHARE

Olupina srušenog britanskog borbenog aviona F-35 nestala je u Sredozemnom moru.

Pokušaji britanske vojske da iz vode izvuče olupinu srušenog lovca F-35 završili su se veoma ozbiljnim skandalom – prilikom ronjenja u dubinu bespilotnog podvodnog vozila, ispostavilo se da je većina olupine jednostavno nestala nepoznatim putem.

Ranije su se pojavile informacije da je ruska podmornica projekta Varšavjanka, koja ima nizak radarski signal, mogla da uđe u ovo područje.

Poznato je da je britanska vojska skenirala dno Sredozemnog mora u radijusu od jedne nautičke milje, međutim, nije bilo moguće pronaći olupinu srušenog lovca F-35.

Mali fragmenti pronađeni su u blizini mesta pada borbenog aviona pete generacije, ali veliki elementi trupa, uključujući sisteme na avionu, rekordere i oružje, jednostavno su nestali.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

U ovom trenutku ostaje nepoznato koja bi država mogla da preuzme olupinu britanskog borbenog aviona, ali to preti Londonu veoma ozbiljnim skandalom, pošto su i Rusija i Turska mogle da dobiju pristup olupini lovca, iako zvanično ruska strana nije pokazala nikakvo interesovanje za ovu činjenicu, pošto je tehnologija lovca F-35 već obelodanjena.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here