Home TEMA DANA UDARNO! KONAČNO POTVRĐENO ŠTO SE GODINAMA KRILO: „POŠTO SRBI NEĆE DA RADE...

UDARNO! KONAČNO POTVRĐENO ŠTO SE GODINAMA KRILO: „POŠTO SRBI NEĆE DA RADE ZA 25.000 NASELIĆEMO I ZAPOSLITI ARAPE!“ (VIDEO)

1860
0
SHARE

Davanje napuštenih kuća kolinizatorima sa Bliskog istoka, stipendije za migrante, ostvarivanje nultog migracionog salda samo su neke od politika koje zastupa SNS, ali sada se otvoreno govori i o zapošljavanju ekonomskih migranata.

Jadan od najviših funkcinera Srpske napradne stranke i bliski saradnik Aleksandra Vučića, Vladimir Đukanović u skandaloznoj emisiji na TV KCN objasnio građanima da zbog njihovog nerada Srbija mora da naseli migrante koji su spremni da rade za 25.000 dinara, za razliku od Srba koji neće da rade ni za 30.000.

Uprkos nedavnim pokušajima demanta da nikada nisu nameravali da u Srbiji nasele migrante, SNS je ponovo pokazao svoje pravo lice.

Na uključenje u emisiju KCN voditelj Vladimir Đukanović koji je ujedno i jedan od najviših funkcionera SNS, rekao je će se migranti naseliti po Srbiji, ali da je problem njihovog dolaska posledica bahatog ponašanja građana Srbije.

Đukanović je izneo svoju teoriju da uprkos visokoj stopi nezaposlenosti u Srbiji, naš narod ne želi da radi i odbija poslove sa malim platama.

Poslanik SNS se nadovezao hvalospevom o vredim i radnim migrantima.

Na pitanje gledalaca, da li može da se donese zakon da migrnati ne dolaze (takvi zakoni su doneti širom Evrope, primera radi u Mađarskoj, Poljskoj)… Đukanović je dogovorio da to ne može da se uradi.

Teorija zavere koju Đukanović zastupa je da će investitori pokupiti fabrike i otići iz Srbije ukoliko to uradimo.

Đukanović: Nema ko da radi, mi imamo ozbiljan problem, neke fabrike bi ovde došle ne mogu da dođu jer nemamo dovoljno radne snage u Srbiji!

Gledalac: Kako da radim za 30.000

Đukanović: E pa onda će da dođe Arapin da radi za 25 hiljada, e to morate negde da prihvatite.

Sam Vladimir Đukanović radi za daleko veću poslaničku platu koja iznosi skoro 100.000 dinara, a uporedo ima emisiju na KCN televiziji za koju nije poznato kakvu naknadu prima.

Pogledajte video:

 

(Newspanel)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here