Home TEMA DANA SVE JE BILA PREVARA?! „KRIVOKAPIĆ RUŠI VLADU- SAD KONAČNO ZNAMO S KIM...

SVE JE BILA PREVARA?! „KRIVOKAPIĆ RUŠI VLADU- SAD KONAČNO ZNAMO S KIM IMAMO POSLA!“

151
0
SHARE

Sabor SPC nije glavni odbor neke političke stranke. Krivokapić je i sa tim javnim pominjanjem Joanikija kao naslednika Amfilohija njemu naneo veliku štetu,“ mišljenja je lider DF-a.

Mandić se pita zašto Krivokapić javno poziva na njegovo imenovanje kada zna da je on među prvima rekao da ne može da se mitropolit bira nasumice odmah nakon smrti Amfilohija i da se to tako ne radi. Krivokapić je, kako kaže naš sagovornik, znao kao što i sada zna da se time što ga je javno podržao „igra“ sa svetim stvarima radi političke kampanje – protiv DF i njega.

„Šta je prirodnije nego da premijer pozove predsednike parlamentarnih stranaka koje mu daju podršku a ne učestvuju u vladi da sa njima traži zajednički jezik. Zar nije malo čudno da se u šest poslednjih meseci više puta sreo sa Milom Đukanovićem nego sa Andrijom Mandićem koji je 2016 godine predvodio najjači politički savez a i sada je na čelu najveće parlamentarne stranke,“ pita Mandić.

Uskoro ćemo svesti bilans Vlade Crne Gore

Kako premijer Crne Gore vodi svoju vladu dovoljno je videti na primeru smene ministra pravde koga je on birao i koji je radio na tekstu sporazuma i na usaglašavanju Temeljnog ugovora koji je trebalo da se potiše pa se, kako Mandić kaže, vidi Krivokapićev talenat za rušenje koji je mnogo veći od onoga za građenje nečega, a što je potrebno za odgovornog premijera.

Na pitanje kakva je sudbina Krivokapićeve vlade posle svega naš sagovornik kaže:

„U narednim danima imaćemo vrlo konkretan plan koji će ići u pravcu ispunjavanja u potpunosti svih predizbornih obećanja koje smo dali. Za njih je odgovorna pre svega Vlada Crne Gore a ona nije uradila gotovo ništa da ih ispuni, izuzev obećanja o Zakonu o slobodi o veroispovesti. Tako da ćemo svesti bilans, proceniti šta je vlada do sada uradila i imati konkretnu akciju kako da se uradio no što je obećano građanima Crne Gore,“ zaključuje Mandić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here