Home TEMA DANA ŠOKANTAN PREOKRET U ITALIJI: LEKARI I PRAVNICI TUŽILI VLADU: “BOLESNICI UBIJANI INTENZIVNOM...

ŠOKANTAN PREOKRET U ITALIJI: LEKARI I PRAVNICI TUŽILI VLADU: “BOLESNICI UBIJANI INTENZIVNOM NEGOM I RESPIRATORIMA”

2828
0
SHARE

Istražitelj Paquale Bacco, zajedno s infektologom Giulio Tarro i sucem Angelom Giorgiannijem, podneće tužbu protiv Vlade Evropskom sudu zbog mera preduzetih tokom pandemije, zajedno s infektologom Giulio Tarrom i sudijom Angelom Giorgiannijem izveštava dokumentarac.com a na osnovu članka u italijanskom mediju ilgiornale.it.

Medicinski istražitelj Paquale Bacco podnijet će žalbu državnom tužitelju u Rimu i apel Europskom sudu protiv mjera koje je poduzela vlada Giuseppea Contea tijekom vrhunca pandemije u Italiji. Tri stručnjaka učinit će to putem svoje udruge “L’Eretico” koja već uključuje oko 2 tisuće liječnika i pravnika.

Kako je objašnjeno u priopćenju za javnost, izvješće ističe niz aspekata lošeg upravljanja kriznim situacijama tijekom pandemije Covid-19 u Italiji, posebno s medicinsko-znanstvenog, epidemiološkog i pravnog stajališta.

Pogrešni dijagnostički pristupi, neprimjereni tretmani, zarazno zadržavanje i sigurnosne mjere koje su i danas na snazi: za stručnjake Eretico, prava građana zaštićenih talijanskim Ustavom i međunarodnim pravom prekršena su“, pišu Tarro, Bacchus i Giorganni u napomeni.

Ubijali smo ljude, a čak i ako je bilo u dobroj vjeri, jer smo bili suočeni s novom situacijom, ali u ICU-u je primijenjen pogrešan tretman. Rečeno je da se ne koriste protuupalni lijekovi koji su sada osnova nove terapije. Nije korišten heparin i izvršena je

duboka ventilacija respiratorima. Vidio sam baze pluća Covidovih pacijenata tijekom obdukcije i potpuno su izgorjela, jer je čisti kisik poslan pod određenim pritiskom stvorio prave opekotine.

Prouzročena je tromboembolija jer kisik nije cirkulirao i jer su pluća bila začepljena. Liječnici su slijedili vladine smjernice koristeći potpuno pogrešan protokol liječenja (op.p. Svjetske zdravstvene organizacije WHO). Bilo je to poput liječenja dijabetičara šećerom. ” izjavio je Pasquale Bacco za IlGiornale.it.

To nije sve. U optužbi, u prigovoru, stoji i problem oko uporabe zaštitnih maski, “za koje Ministarstvo zdravlja i samo predviđa moguće neželjene posljedice po zdravlje (op. p. nuspojave) “, te primjena cjepiva.

Pravni odbor udruge “L’Eretico” već je pripremio obrazac koji građani mogu upotrijebiti, odnosno da zatraže od svog poslodavca (ili upravitelja škole, u slučaju škola) “da preuzme

građansku i krivičnu odgovornost za bilo koje štetne posljedice po zdravlje koje proizlaze iz uporabe tih proizvoda.

Sličan obrazac pripremljen je za preuzimanje odgovornosti liječnika ili pedijatra, a prema slobodnom izboru pacijenta (i ASL prema liječniku) u kojega se administrira obvezno cjepivo. Pacijentov informirani pristanak po zakonu podrazumijeva da liječnik mora navesti sve moguće štetne posljedice po zdravlje, odnosno neželjene reakcije koje mogu proizaći iz liječenja kako bi pacijent mogao odlučiti hoće li prihvatiti liječenje ili ne i njegove moguće štete “, pišu suradnici. Obrasci su objavljeni na web mjestu udruge i “moguće ih je besplatno preuzeti“, kako kaže Bacchus.

MEDICINSKA SESTRA TAJNO SNIMILA KAKO DOKTORI NAMERNO ZARAŽAVAJU PACIJENTE, A ZDRAVE STAVLJAJU NA MAŠINE OD KOJIH ZATIM UMIRU I NA KRAJU LAŽIRAJU PODATKE!

Najgora stvar – zaključio je mrtvozornik – je da se za smrti (op. p. prouzročene pogrešnim protokolima liječenjenja covid-19 ) nitko nije ispričao (op. p. niti za isto preuzeo odgovornost). Sada se uzima u obzir to da su primijenjene pogrešne terapije, ali nitko još nije rekao ‘Nismo bili u pravu‘”.

(Dokumentarac.com)

Link: https://dokumentarac.com/covid-19/covid-19-lijecnici-i-pravnici-podizu-tuzbu-protiv-talijanske-vlade-bolesnici-ubijani-intenzivnom-njegom/

Preuzeto: https://www.ilgiornale.it/news/cronache/bacco-abbiamo-ucciso-persone-terapia-intensiva-1874356.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here