Home TEMA DANA SNIМАK KОЈI ЈЕ ŠОKIRАО SRBIЈU: ТАЈNI SVЕDОK МАRINIKЕ ТЕPIĆ ОPТUŽUЈЕ PАLМU ZА...

SNIМАK KОЈI ЈЕ ŠОKIRАО SRBIЈU: ТАЈNI SVЕDОK МАRINIKЕ ТЕPIĆ ОPТUŽUЈЕ PАLМU ZА PОDVОĐЕNјЕ DЕVОЈČICА (VIDЕО)

733
0
SHARE

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinarte video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

„Danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragnaa Markovića Palme, koji je predsednik Skupštine Jagodine i koalicioni partner Ivice Dačića i Aleksandra Vučića“, rekla je Tepić pre emitovanja videa.

Na snimku se vidi muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u hotelu u Končarevu.

On kaže da je Dragan Marković Palma tamo organizovao žurke za poslovne i koalicione partnere, a na koje su dolazile devojčice čiju je starost procenio na 15-18 godina.

„Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica“, govori na snimku muškarac.

Dodao je da su hostese „primoravale“ devojčice i govorile da im „ništa neće biti“.

Marinika Tepić je pozvala sve ljude u Srbiji da se „okrenu oko sebe“ i pomognu svojim iskazima i svedočenjima da „konačno ovo sučenjavanje sa monstrumima iz vlasti otvorimo jednom za svagda, bilo da je reč o muškarcima ili ženama“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde je u prošlonedeljnom Utisku nedelje izjavila da žene u Jagodini trpe seksualno uznemiravanje radi zaposlenja u javnom sektoru.

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Markoivć Palma izričito je odbacio optužbe Marinike Tepić, a najavio je i da će je tužiti zbog navoda o zapošljavanju u tom gradu.

„To što je rekla je najveća glupost koju sam čuo i Marinika Tepić će morati na sudu to da dokaže“, rekao je Marković za televiziju Pink.

Skandalozni video o podvođenju je OVDE:

(n1)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here