Home TEMA DANA PRESTROJAVANJE PRED UDAR?! NA GRANICI BELORUSIJE I POLJSKE POČELO GOMILANJE SISTEMA PVO...

PRESTROJAVANJE PRED UDAR?! NA GRANICI BELORUSIJE I POLJSKE POČELO GOMILANJE SISTEMA PVO S-300PS I S-400 TRIUMPH

499
0
SHARE

Beloruski PVO sistemi S-300PS prebačeni su na granicu sa Poljskom. Juče popodne kolona beloruskih protivavionskih raketnih sistema S-300PS Favorit uočena je na autoputu Brest-Minsk-Moskva (M1).

Izvori javljaju da se konvoj, koji uključuje nekoliko mobilnih lansera i radar, kretao prema Brestu, gde je planirano raspoređivanje kompleksa.

Na fotografiji, snimljenoj u blizini Ivaceviča, možete videti najmanje tri pokretna lansera raketnog sistema PVO S-300PS „Favorit“ kako se kreću u pravcu jugozapadne granice susedne države.

U početku se pretpostavljalo da možemo govoriti o ruskim protivavionskim raketnim sistemima, koji će učestvovati u velikim vojnim manevrima „Zapad-2021“, međutim, automobilski državni znak ukazuje na činjenicu da govorimo o beloruskom vazdušnom odbrambenom sistemu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Treba napomenuti da su nekoliko dana ranije u Belorusiju stigli ruski PVO sistemi S-400 Triumph, koji će, osim učešća u vojnim vežbama Zapad-2021, biti ostavljeni na teritoriji susedne države radi obezbeđenja zaštite svog vazdušnog prostora.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here