Home TEMA DANA NOGO NAJAVIO KONAČAN OBRAČUN: U SUBOTU SA 250 POSLANIKA ULAZI U SKUPŠTINU...

NOGO NAJAVIO KONAČAN OBRAČUN: U SUBOTU SA 250 POSLANIKA ULAZI U SKUPŠTINU I PREUZIMA VLAST (VIDEO)

990
0
SHARE

Poslanik Srđan Nogo je danas najavio da će se na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije u subotu u 17 sati održati “izbori za narodne poslanike”.

„Građani će izabrati svojih 250 predstavnika, narodnih poslanika“ koji će „ući u zgradu Narodne skupštine i u sali za sednice održati konstruktivnu sednicu, verifikovati mandate, izabrati organe skupštine, a potom izabrati Vladu“, rekao je novinarima u Domu Narodne skupštine Nogo, bivši poslanik Pokreta „Dveri“.

Po njegovim rečima, potom će se „izvršiti potrebne promene zakona i Ustava“.

Nogo je naveo da je o tome pisanim putem „obavestio sve nadležne organe“ i da na to nije bilo njihove reakcije, što je ocenio kao „saglasnost“.

Dodao je da je o tome razgovarao sa sekretarom Narodne skupštine Srđanom Smiljanićem i „obavestio ga da očekuje da se tog dana održi sednica Skupštine“.

Nogo je kazao da je obavestio i skupštinsko obezbedjenje i ocenio da su „svi s tim saglasni, jer reakcije na to nije bilo“.

Po njegovoj oceni, to će biti jedini „legitimni i legalni izbori ovog juna“.

„Narod će doći ispred zgrade Skupštine i izabrati 250 poslanika koji će ući u zgradu Narodne skupštine, izabrati Vladu i od tada krećemo da vraćamo institucije“, kazao je Nogo.

Šta je još rekao Nogo, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

On je dodao da je jedini put da se ti „izbori“ ne održe, to da se otkažu parlamentarni izbori zakazani za nedelju, 21. jun, i da se „odmah pristupi izmenama zakona i Ustava“, da se „odmah pristupi formiranju tehničke Vlade koja treba da vodi Srbiju do prvih slobodnih parlamentarnih izbora“.

„Vreme vam ističe. Moja ponuda za sve: najbolja stvar koju možete da dobijete je fer i pošteno suđenje u Srbiji“, zaključio je Nogo.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here