Home TEMA DANA NEŠTO SE KRUPNO SPREMA! PОČINјЕ ОD KINЕ KAO I KOVID: UVОD U...

NEŠTO SE KRUPNO SPREMA! PОČINјЕ ОD KINЕ KAO I KOVID: UVОD U ISKLjUČЕNјА SТRUЈЕ U CЕLОМ SVЕТU I GLОBАLNI HАОS!

301
0
SHARE

Пре неколико дана Кинези су одлучили да изненаде свет ловцем 6. генерације, који до сада имају само у облику скице (види слику)

 

У Пентагону је такав авион ВЕЋ ушао у војни буџет, односно ускоро ће почети да стиже у јединице заједно са новим Б-21 Raider, чији древни прототип Кина није успела да понови већ 20 година. Граде се нови носачи авиона, нове нуклеарне подморнице, нове ИБР које ће заменити 400 „Минитмен“. Недавно су, последњи пут, успешно тестирали хиперзвук који се налази у авионским, подземним и подводним верзијама. За око пет година, Пентагон ће имати такав технолошки напредак да га НРК никада неће сустићи и заостатак ће бити већи него што је СССР заостајао.

Стога, ако Кина не рачуна на конфликт у наредних неколико година, Пекинг може заборавити на светску доминацију и ослонити се само на улогу регионалне силе. Или за улогу 3-4 мање земље, у којима ће се људи осећати добро и где шефови неће имати ни регионалне амбиције.

Осим, теорије о несташици струје ради производње атомске бомбе, појављује се и теорија о кинеском тектонском оружју, које је изгледало отприлике овако пре 70 година:

На слици је артефактни совјетски камион, на којем је инсталиран магнетохидродинамички генератор, где се електрична енергија добија претварањем енергије експлозије у плазму. Из овог камиона жице су забодене у земљу, кроз њих се шаље високонапонска струја – и та струја узрокује пад напона у сеизмичком фокусу са низом малих потреса, што спречава један велики:

 

Камион може бити и већи, а принцип рада може бити обрнут – спречавање малих потреса како би се на крају изазвао један велики. У СССР -у се ова тема разматрала дуги низ година, али је потом напуштена:

 

Нико не зна све тајне тектонског оружја, али општи принцип је електрична енергија, МНОГО електричне енергије. Тако један велики МГД генератор може произвести краткорочно пражњење, попут агрегата за нуклеарну електрану или чак хидроелектране средње величине. Стога, ако претпоставимо да су Кинези

позајмљивали не само Токамак (Токамак је тороидна магнетна замка дизајнирана за контролисану термонуклеарну фузију, већ и ову технологију – уз одговарајуће финансирање, уз правилан приступ људима (то јест да раде за одличну плату, а не за парче хлеба ) за 20-30 година момци су могли да створе неку врсту справице која ће изазвати ерупцију вулкана Кумбре Вијеха на Канарским острвима, срушити у море стене и лишити флоту САД половине снаге.

Све ово, наравно, само је задивљујућа теорија, не више, али се поклопило да су проблеми с електричном енергијом у Кини почели у исто време кад и сеизмички рој на Ла Палми. Такође у последњих месец дана у Кини је било десетак М5.0 на потпуно некарактеристичним местима:

Такође, како су многи вулканолози приметили, неке жуте плазма кугле непрестано лете из вентила Кумбре Вијеха заједно са лавом, као да не постоји вулкан, већ МГД генератор.

 

Та ерупција била је врло, врло чудна, чудна од самог почетка, када је магма за недељу дана изашла из дубине са које је, према свим правилима, морала да траје месец дана. Уосталом, геолози у Шпанији нису потпуно глупи, али евакуација није на време најављена, јер ни они сами нису веровали у оно што се дешава док се то није догодило.

Постоје многе околности које буде сумњу у то да неко намерно распаљује вулкан…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here