Home TEMA DANA JURIĆ ZATRESAO SRBIJU: MUP I NADLEŽNI ZNAJU SVE O DESETINI POLITIČARA KOJI...

JURIĆ ZATRESAO SRBIJU: MUP I NADLEŽNI ZNAJU SVE O DESETINI POLITIČARA KOJI SU PEDOFILI

1472
0
SHARE

Osnivač fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je da nadležni u Srbiji imaju informacije ne samo o jednom, nego o desetinama političara koji su pedofili

“Ja izlazim i i govorim o ovim stvarima, imam još jedno dete. Svesno dovodim u opasnost svoj život i svoju porodicu. Država i sistem i MUP znaju nogo više od mene, ne za jednog nego za desetine političara”, rekao je on z ateleviziju Prva.

On je dodao da radi sve da prikupi dokaze da svako ko zlostavlja decu bude u zatvoru i dodao da to važi i u slučaju političara koji je pedofil.

“Igor Jurić će kad bude imao dokaze sve to dostaviti Tužilaštvu”, kazao je on.

Kako je rekao, želeo je da motiviše ljude i svedoke da izađu u javnost ako znaju ko je taj srpski političar.

Osnivač fondacije “Tijana Jurić” Igro Jurić rekao je da se nada da ima nadležni imaju dovoljno hrabrosti i volje da optuženi za otmicu Monike Karimanović Ninoslav Jovanović bude osužen na doživotnu kaznu zatvora.

On je za televiziju Prva rekao da mu je žao što nisu ranije stupile na snagu izmene u krivičnom zakoniku u vezi sa doživotnom kaznom zatvora za teška dela protiv dece.

“Nekoliko puta sam napomenuo da mi je žao što primenjivanje novog zakona nije počelo ranije, jer su se desila dva slučaja u tom periodu gde su mogle da se dogode kazne doživotnog zatvora”, rekao je on.

Prema rečima Jurića, sistem Amber alert bi mnogo pomogao u pronalaženju otete dece.

“U slučaju male Monike posle nekoliko sati od nestanka znalo se ko je osumnjičeni, moglo se to mnogo brže rešiti. Monika je pravi razlog da amber alert zaživi”, kazao je Jurić.

(B92)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here