Home TEMA DANA „IМАLI SМО UVID U ZVАNIČNI DОKUМЕNТ- 14. DЕCЕМBRА VUČIĆ ЕPS PRЕPUŠTA АLBАNCIМА“

„IМАLI SМО UVID U ZVАNIČNI DОKUМЕNТ- 14. DЕCЕМBRА VUČIĆ ЕPS PRЕPUŠTA АLBАNCIМА“

925
0
SHARE

Imamo informaciju da će od 14. decembra EPS prepustiti Albancima snabdevanje i distribuciju struje za sever Kosova i Metohije, kao i trafostanicu Valač, koja je najvažnija u sistemu snabdevanja. Imali smo uvid u zvanični dokument.

Ovo za „Srbin info“ otkriva Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje i naglašava da je distributor kosovskih Albanaca, koji će preuzeti snabdevanje, potpisao ugovor sa albanskim elektro-preduzećem, tako da je Vučić predao svu našu imovinu i ljude u sistem Velike Albanije.

– Sve je ovo predviđeno još u Briselskom sporazumu, ali su to sada krili. Sada će Elektroprivreda Kosova postati zvanično odvojena od Elektroprivrede Srbije.

Radnici u Valaču su dobili zahtev da se izjasne da li će da ostanu u Elektroprivredi Srbije ili će raditi za kosovskog operatera. To znači da ako ne pristanu da rade za Albance, da će ostati bez posla. Zabrinuti su i da li će im se naplatiti nekakva struja retroaktivno. Plašim se da će sve ovo izazvati novi talas izbeglištva našeg naroda sa Kosmeta.

Vučić je sve atribute države Srbije predao albanskim zločincima. Ostala je samo Elektroprivreda, a sada je predata i ona. Neverovatno je da država ćuti o ovome.

Vučić je veleizdajnik, a akt izdaje ne zastareva. Odgovaraćeš kat-tad. Sve što je potpisao sa ratnim zločincima ne obavezuje ovaj narod i državu. Poništićemo sve ono što je štetno po interese Srbije. Branićemo svoju teritoriju svim sredstvima – poručio je Đorđević.

Šta je još izjavio naš sagovornik u vanrednom obraćanju, pogledajte i poslušajte u video prilogu:

(srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here