Home TEMA DANA “FORBES”: 500 LOVACA RUSIJE SPREMNO JE DA UNIŠTI 125 HILJADA VOJNIKA UKRAJINE...

“FORBES”: 500 LOVACA RUSIJE SPREMNO JE DA UNIŠTI 125 HILJADA VOJNIKA UKRAJINE ZA 30 MINUTA

902
0
SHARE

Rusija je spremna da uništi polovinu ukrajinske vojske za samo pola sata. Pretnje Kijeva Rusiji i eskalacija situacije kako u Donbasu tako i na ruskoj granici prete da izazovu oružani sukob između Rusije i Ukrajine.

Ipak, ukrajinska vojska neće moći ništa da uradi, pošto će polovina regularne armije Oružanih snaga Ukrajine biti uništena za samo pola sata – Rusija je spremna da za to upotrebi 500 lovaca odjednom.

Kako proizilazi iz dostavljenih informacija, do danas, ruske vojne vazdušne baze koje se nalaze u neposrednoj blizini ukrajinske granice imaju više od 500 lovaca različitih tipova.

U slučaju oružanog sukoba između Rusije i Ukrajine, ruske Vazdušno-kosmičke snage biće spremne za samo pola sata da pometu polovinu ukrajinske vojske, dovršavajući to u samo tri velika napada.

Važno je napomenuti da je ova informacija objavljena u samom Kijevu.

„U slučaju najopasnijeg scenarija pokretanja otvorene oružane agresije na Ukrajinu, Ruska Federacija može da stvori vazdušne grupe sa ukupnim brojem do 500 aviona “, navodi Forbsova publikacija.

S obzirom na trenutno stanje ukrajinske vojske, Kijev jednostavno neće moći da se suprotstavi Rusiji: Tokom prvog vazdušnog napada Rusija će uništiti neprijateljske vojne aerodrome i sisteme protivvazdušne odbrane, nakon čega će udari biti naneseni na 125.000 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, koncentrisane u Donbasu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here