Home TEMA DANA Dr PAVIĆ: SRPSKA JE U OPASNOSTI- SVE MIRIŠE NA POČETAK DEVEDESETIH

Dr PAVIĆ: SRPSKA JE U OPASNOSTI- SVE MIRIŠE NA POČETAK DEVEDESETIH

660
0
SHARE

POLITIKOLOG Aleksandar Pavić, kolumnista portala Sve o Srpskoj, izjavio je Srni da je važno u ovom trenutku da se narod mobiliše i da iskaže svoju podršku rukovodstvu Republike Srpske koje je izloženo velikim pritiscima od pojedinih međunarodnih faktora, ali i političkog Sarajeva.

„Jako je važno da se upravo borci, bez kojih ne bi bilo Republike Srpske, javno oglase, jer je to i znak drugima da je Republika Srpska u opasnosti i da je vreme da se narod mobiliše, na prvom mestu tako što će iskazati volju da brani Republiku Srpsku“, kaže Pavić, povodom predstojećeg narodnog skupa koji će pod sloganom „Sloboda“ u Banjaluci organizovati republička Boračka organizacija.

On je naveo da je važno što će takav skup biti održan sada kada se stvara atmosfera koja mnogo podseća na početak devedesetih godina prošlog veka.

Pavić ističe da su institucije Srpske pod velikim napadom i pritiskom od neprijateljskog međunarodnog faktora, i to ključnih zapadnih prestonica, ali i od političkog Sarajeva.
On ukazuje da je ovo vrlo opasno vreme u kojem, za razliku od devedesetih godina prošlog veka, sukob nije lokalizovan samo na prostoru bivše Jugoslavije, nego je u fazi jednog novog rata na teritoriji Evrope.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

„Jednostavno, neki pokušavaju da nas uvuku u taj vrtlog, a jedan od načina da se odvrate od svojih zlih namera je da znaju da će narod biti spreman da brani Republiku Srpsku kao što je to bio spreman da radi i tokom devedesetih godina prošlog veka“, rekao je Pavić.

Boračka organizacija Republike Srpske /BORS/ održaće u sredu, 20. aprila, u Banjaluci, u 17.00 časova veliki narodni skup pod sloganom „Sloboda“ s ciljem borbe za očuvanje odluka koje donose institucije Srpske i koje ni u kojem slučaju ne smeju biti derogirane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here