Home TEMA DANA Dr KЕМBЕL: ОVО ЈЕ ТЕRАPIЈА ZА LЕČЕNјЕ KОRОNЕ KОЈU МЕDIЈI NЕĆЕ DА...

Dr KЕМBЕL: ОVО ЈЕ ТЕRАPIЈА ZА LЕČЕNјЕ KОRОNЕ KОЈU МЕDIЈI NЕĆЕ DА ОBЈАVЕ (VIDEO)

650
0
SHARE

12. septembra 2021. Livemint je objavio da u 34 okruga nije prijavljen nijedan slučaj kovida i da je u čitavoj državi Utar Pradeš prijavljeno 14 novih slučajeva.

22. septembra 2021. godine na IouTube -u je objavljen video zapis popularnog blogera dr Johna Campbella u kojem govori o detaljima uspeha postignutog u Uttar Pradeshu i daje sastav kompleta za lečenje (na video snimku od 2: 22).

Svaki komplet se sastojao od: tableta paracetamola (tilenol), vitamina C, multivitamina,

cinka, vitamina De-3, ivermektina 12 miligrama (10 tableta) i doksiciklina 100 miligrama (10 tableta).

Set je takođe uključivao maske za lice, dezinfekciona sredstva, rukavice i gazu natopljenu alkoholom, digitalni termometar i oksimetar (snimljeno u 2:33).

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Dr Campbell primećuje da u poslednje vreme nije bilo prijavljenih slučajeva iz 59 okruga Utar Pradeš. Osim toga, od 191.446 testova u poslednja 24 sata, 33 uzorka su bila pozitivna, što znači da je pozitivna stopa 0,01 odsto (na snimku 5:05).

Do septembra je broj slučajeva dramatično opao. U celoj zemlji sa preko 200 miliona stanovnika bilo je samo 187 aktivnih slučajeva, u poređenju sa 310.783 na vrhuncu u aprilu (u 5:41).

Dr Campbell veruje da je uspeh posledica nekoliko faktora, uključujući rano otkrivanje i lečenje kompletom koji košta 2,65 dolara po osobi (na snimku u 6:20).

Imajte na umu da dr Campbell ne pominje nijednu osobu za koju je utvrđeno da je toksična nakon upotrebe ovih 10 pilula od 12 miligrama ivermektina – u zemlji sa preko 200 miliona stanovnika.

Nisu zabeleženi slučajevi trovanja. Nakon miliona distribuiranih kompleta za lečenje sa po 120 miligrama ivermektina, nijedna osoba nije prijavila problem sa upotrebom tog leka.

S druge strane, eliminacija kovida u Utar Pradešu povezana je sa upotrebom kompleta ivermektina. Sa manje od 11 odsto vakcinisane populacije, model testiranja i lečenja iz Utar Pradeša bolji je ne samo od Kerale, već i od Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Država i skoro svih drugih primera u svetu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here