Home TEMA DANA „DAN D“ ZA AMERIKU I OSTATAK SVETA- BORBA NA ŽIVOT I SMRT-...

„DAN D“ ZA AMERIKU I OSTATAK SVETA- BORBA NA ŽIVOT I SMRT- STRAHUJE SE NA NAJGORE..

282
0
SHARE

Tek treba da shvatimo koliko koštaju zaključavanja u većim gradovima širom sveta.

U Sjedinjenim Državama već govore o višestrukom povećanju smrtnosti od predoziranja, samoubistava i hroničnih bolesti. Danas se u Americi zaista više plaše karantina nego virusa koji ga je izazvao.

Uprkos svemu, demokrate su napravile vrlo nepromišljenu izbornu stavku na koronavirus. Tačnije, na njegovu ubojitost i to koliko ga je Tramp „olako shvatio“.

S obzirom da su vakcine daleko i terapija naizgled neefikasna, jedini „čitljiv“ predlog na levoj strani političkog spektra su nove mere karantina. To znači nove ekonomske poteškoće za same ljude, od kojih je većina, pretpostavlja se, glasala za Trampa.

Ludilo? Nikako, kažu nam neki američki, evropski i domaći analitičari. Tvrde da je reč o pažljivo isplaniranom činu zastrašivanja stanovništva.

Ali, ne sa ciljem da nateraju sve da sede kod kuće ili da nose maske i rukavice. Već da bi uplašili, koliko je to moguće, Trampove glasače. U smislu: imajte na umu da ćete i dalje glasati za pogrešnu osobu, zato ćemo vas i dalje zaključavati u karantin i nećemo vam dozvoliti da normalno živite.

Dodajte ovome pretnju trajnom pljačkom od antifa i Blac Lives Matter, i dobijate gotovo savršen sistem kontrole nad ljudima koji u srcu saosećaju sa populističkim Trampom, kao i sa svime što on otelotvoruje.

Kažu da će zbog „pogrešnog“ glasanja na izborima 2020. američki trampisti zauvek biti pod „katancom za kugu“ u svojim kućicama gde će neprestano drhtati očekujući još jedan talas nasilja besnih Afroamerikanaca i belih levih ultraša koji su im se pridružili.

Ova konspirologija pustila je duboke korene. I, kao što je uvek slučaj sa prilično utemeljenom teorijom zavere, ona ima stvarne temelje.

Demokratski gradonačelnici i guverneri zaista su se ponašali kao da pokušavaju da ubiju sve potencijalne Trampove glasače.

Realizovana su apsolutno nerazumna zaključavanja, a neredi „besne omladine“ nikako nisu sprečavani. Čak je policiji zaprećeno da će ostati bez finansiranja.

Činjenica je da su mnoge, na prvi pogled nelogične akcije demokrata na vlasti, imale za cilj da Trampu oduzmu njegov glavni adut – ekonomiju.

Zato Trampovi agitatori imaju za šta da se zakače. Govore: pogledajte šta je izmišljeno protiv nas! Svi na birališta, svi na barikade!

Ova vrsta poziva uoči izbora se čuje na Fox News, sa stranica Breitbart-a, najmasovnijeg internet-izdanja u istoriji, kao i tokom emisija popularnih konzervativnih radijskih voditelja itd.

Ali, teorija zavere ne može biti uverljiva ako ne govori o uspehu „mračnih sila“.

Tako su se već rodile teorije da su Trampove pristalice već slomljene, zastrašene i dotučene.

Ovome treba dodati tvrdnje da će snagatori iz Antife i BLM Trampovcima uništiti ofise i fabričice, da će im prestraviti članove porodice i prijatelje.

Već je došlo dotle da kolumnisti Politico, The New York Times i večno zainteresovanog za transatlantsku solidarnost britanskog The Guardian, pišu da je trampovskim biračima došao kraj, da su saterani uza zid, da su možda i dalje intimno na njegovoj strani, ali da se neće usuditi da glasaju za `pogrešnog kandidata».

Konspirolozi, naravno, ne uzimaju u obzir da trampovski birači mrze demokrate koji im prete novim karantinima i da u Trampovoj novoj pobedi vide svetlo na kraju tunela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here