Home TEMA DANA BIVŠA MINISTARKA ZDRAVLJA I POSLANICA ZATRESLA SRBIJU: BROJ UMRLIH LEKARA U SRBIJI...

BIVŠA MINISTARKA ZDRAVLJA I POSLANICA ZATRESLA SRBIJU: BROJ UMRLIH LEKARA U SRBIJI NAJVEĆI U REGIONU JER SU PRIMILI „IMUNIZACIONO“ SREDSTVO! (VIDEO)

684
0
SHARE

Gost emisije bila je prof. dr Nada Kostić bivša ministarka zdravlja u Vladi Srbije. Gospođa Kostić je rasturila Krizni štab i otkrila sve njihove laži o imunizaciji.

Posebno se osvrnula na dr Kona koji je nedavno dao sramotnu izjavu kako su se doktori zarazili dok su pili kafu kao da su doktori maloumni debili koji su skidali zaštitnu opremu nakon što izađu iz crvene zone.

Danas taj isti dr Kon tera ljude na imunizaciju iako je za ispitivanje potrebno šest do devet godina?!

Pojedinci su na histeriji zaradili milione a dr Kostić smatra da bez medija histerije ne bi ni bilo.

Treba ispitati od čega su preminuli lekari od opreme do toga dal su primili imunizaciono sredstvo jer su brojevi preminulih drastični i najveći u regionu.

U emisiji Intervju dr Kostić pojasnila je i nuspojave kako one koje postoje kod svakog sredstva tako i kod ovoga što planiraju nama da daju, ali i sistem kako funkcioniše tj kako farmaceutske kuće i šta sve nude lekarima da bi oni prepisivali nepotrebne nekad i pogrešne stvari.

I nju su pokušali da vrbuju ali je ona to odbila, dok drugi koji su prihvatili stekli su za kratak period ogromno bogatstvo.

Uslovi rada u Srbiji su danas katastrofalni a da bi zadržali lekare i medicinsko osoblje moramo izjednačiti plate sa Nemačkom u našem zdravstvu.

Ona je iako je bila ministar samo tri meseca i to u prelaznoj Vladi povećala plate 35% a sad bi već morali da ih izjednačimo sa Nemačkom jer neće imati ko da nas leči ako se ovakav trend nastavi.

Skandalozno je to što izabrni lekari zovu ljude koji izbegavaju da prime imunizaciono sredstvo dodaje dr Nada Kostić i to samo pokazuje koliko ljudi veruju Vladi.

(Slavija info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here