Home TEMA DANA ALO OTKRIVA: ODAKLE DAMIRU HANDANOVIĆU, BLISKOM NEBOJŠI STEFANOVIĆU, 600.000 EVRA ZA STAN?!

ALO OTKRIVA: ODAKLE DAMIRU HANDANOVIĆU, BLISKOM NEBOJŠI STEFANOVIĆU, 600.000 EVRA ZA STAN?!

532
0
SHARE

Damir Handanović, estradni autor i političar blizak ministru odbrane Nebojši Stefanoviću uložio je u stan u elitnom delu Beograda čak 600.000 evra! Odakle ovom funkcioneru toliki novac biće predmet posebne istrage, piše 24sedam.

– Interesantno da je njegovo imovno stanje naglo poraslo nesrazmerno s njegovim prihodima – upozorava izvor 24sedam iz bezbednosnih krugova i napominje da je zbog toga neophodno da se ispita imovina ovog funkcionera.

Kako piše 24sedam, Handanović je kupio luksuzan stan u poslovno-stambenom kompleksu Knez Miloš Residence, koji se nalazi u srcu Beograda, na mestu stare američke ambasade. Sagovornik ovog medija objašnjava da stan ima 120 kvadrata stambenog dela i još 100 kvadrata terase.

– Handanović je za stan iskeširao 420.000 evra i 180.000 evra iz kredita. Adaptacija stana koštaće ga dodatnih 150.000 evra. Nameće se pitanje od kojih para to može sebi da priušti – kaže sagovornik i podseća da će Zakon o utvrđivanju porekla imovine stupiti na snagu sredinom marta ove godine.

Handanović će tada morati da dokazuje da je na zakonit način stekao imovinu u koju spadaju stan, kuća, poslovne prostorije, garaža, zemljište, ali i finansijski instrumenti, udeli u pravnom licu, keš, štedni ulozi, vozila, plovni objekti.

Međutim, po svemu sudeći, ovaj estradni autor i političar će se i mnogo ranije naći „pod lupom“. Ministar policije Aleksandar Vulin nedavno je najavio finansijsku proveru svih koji imaju veze sa kriminalnom organizacijom Velje Nevolje.

– Handanović će morati da objasni državnim organima odakle mu pare. Posebno zato što se kretao u krugu ljudi bliskih Velji Nevolji – dodaje izvor.

Novinari 24sedam pokušali su da dobiju komentar od Handanovića povodom informacija o kupovini luksuznog stana u centru Beograda, ali odgovore još nisu dobili.

(Alo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here