Home POGLEDI ZEMLJA JE ZATVOR A MESEC JE VEŠTAČKI NAPRAVLJEN SVEMIRSKI BROD ZA NADGLEDANJE

ZEMLJA JE ZATVOR A MESEC JE VEŠTAČKI NAPRAVLJEN SVEMIRSKI BROD ZA NADGLEDANJE

1527
0
SHARE

Isak Asimov je davno ukazao na to da Mesec ipak nije prirodno astralno telo. Sve nezavisne studije su od tada podržale Asimovu računicu i neumitno je dokazano da gravitacione osobine Meseca nisu slučajne.

One su tačno nameštene kako Mesec ne bi pobegao od Zemljine gravitacije i završio uvučen u Sunce, kao što to nalažu zakoni univerzalne gravitacije.

Kada se uzmu u obzir stotine neprirodnih fenomena koji se dešavaju na površini Meseca, a koje NASA nikada nije otkrila javnosti, iako su ih nezavisni posmatrači primetili, može se pretpostaviti da je Mesec zapravo veštački napravljen svemirski brod, a ne normalno astralno telo.

Obratite pažnju na ovih nekoliko činjenica:

Mesec je stariji od Zemlje. Određivanje starosti ugljenikovim izotopom pokazalo je da je Zemlja stara 4,6 milijardi godina, a Mesec 5,3 milijarde godina.

Prašina oko Meseca za koju se smatra da potiče od vremenskih prilika i raspadanja kamenja sa površine Meseca poseduje hemijski sastav koji ne odgovara sastavu kamenja na samom Mesecu. Ova prašina je još par milijardi godina starija od Meseca.

Iako Mesec nema svoje magnetno polje, kamenje na Mesecu je namagnetisano.

Postoje dokazi da su krateri na Mesecu stvoreni internim procedurama, ali Mesec nikad nije bio dovoljno vruć da stvori vulkane.

Mesec je šupalj.

Metali na površini su teži od metala u jezgru (obično se lakši metali nalaze na površini, a teži u jezgru).

Površinski metali se u procentu od 80% sastoje od titanijuma. Toliko titanijuma ne postoji na čitavoj planeti Zemlji.

Postoji seizmička aktivost na Mesecu iako na njemu ne postoje tektonske ploče i iako ga ne pogađaju meteori.

Čak se pominje i primećivanje erupcija crvenkastog sjaja koji se precizno ponavlja, približavajući Mesec Zemlji. Da li vas to podseća na pogon?

Sve gore navedeno, zajedno sa brojnim drugim okolnostima očigledno ukazuje da je Mesec postavljen u Zemljinu orbitu kao rezultat primene zakona astrofizike, a ne kao čin prirode.

Takođe postoji i teorija da je Mesec postavljen kao štit Zemlje od udara meteora. Recimo da jeste. Ko je to uradio? Bog? Neko ili nešto iz svemira? Hajde da ne razmišljamo o štitu već o tome da je „postavljen“.

Dakle, Mesec je postavljen tamo gde jeste. Postoje teorije da je naša planeta kreirana kao neka vrsta zatvora za posmatranje naše vrste.

Prema drugoj teoriji, Zemlja je spiritualni zatvor. Ali, odakle potiču ove teorije, na čemu se zasnivaju?

Ostanimo otvorenog uma i uzmimo u obzir sledeće:

1. Zemlja je sama po sebi nestabilna planeta
Zemlja ne može da poseduje dugotrajne civilizacije. Koje činjenice podržavaju ovu izjavu?

Stalni zemljotresi, erupcije vulkana i drugi „prirodni fenomeni“ koji uništavaju svaku civilizaciju koja je otišla daleko ispred svog vremena (Minojska civilizacija, Atlantida, Pompeja, Damgan, Antioh, Rimsko carstvo itd.)

Da li je ikome logično to da ljudska vrsta pokušava da se izgradi na temeljima koji se mogu uništiti za par sekundi? Da li je moguće da ne postoji nikakva opcija za odlazak negde drugde gde su uslovi povoljniji?

2. Ljudska vrsta je samodestruktivna

Poznata je činjenica da ljudi ne podnose druge ljude. Ratovi, napadi, racije, ubistva, silovanje, zločini i druge stvari usmerene su na povređivanje drugih ljudi. Nije li to upravo ono što se dešava u zatvoru punom zločinaca?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here