Home POGLEDI VANZEMALJSKA RASA STVORILA MESEC, NAKON ŠTO JE CIVILIZACIJA NA MARSU UNIŠTENA NUKLEARNIM...

VANZEMALJSKA RASA STVORILA MESEC, NAKON ŠTO JE CIVILIZACIJA NA MARSU UNIŠTENA NUKLEARNIM RATOM

449
0
SHARE

„Oni imaju drugačiji odnos veličine i dubine i zaista izgledaju drugačije ako imate oko za to.

“Zato smo Džon i ja započeli ovaj razgovor, koji ga je na kraju uveo u Nezavisnu istragu Marsa kao saradnika i na kraju do toga da napiše nekoliko knjiga o drevnim civilizacijama na Marsu , a sada da izađe sa idejom da su civilizacije koje smo tražili možda  uništene globalnim nuklearnim ratom na Marsu. “

Teorija o nuklearnom ratovanju koja je uništila površinu Marsa potiče od visokih spajanja radioaktivnog ksenona 129 na planeti.

Radioaktivni izotop se obično nalazi na Zemlji u blizini reaktora nuklearne fisije i oko ostataka nuklearnih eksplozija.

Međutim, prisustvo ksenona 129 na Marsu može se objasniti prirodnim procesima u kojima kosmičko zračenje bombardovanjem Marsove atmosfere, tanke kao papir, oslobađa izotop sa površine planete.

Istraživački rad o ovoj temi, objavljen u časopisu Earth and Planetary Science Letters, kaže: „Merenja ksenona upućuju na intrigantnu mogućnost da su izotopi lakši od ksenona 132 obogaćeni do različitih nivoa padanjem i zarobljavanjem proizvoda neutrona, koji su degazirani u atmosferu iz regolita , i model je konstruisan da istraži tu mogućnost. “

Ali za mnoge NASA-ine skeptike i teoretičare zavere, takva objašnjenja nisu dovoljna.

Umesto toga, istraživači kao što je Hogland odlučili su da veruju da je ceo Sunčev sistem u jednom trenutku kolonizovan i da postoje dokazi koji se mogu  prikupiti.

Problem je u tome što je riznica informacija koje potiču iz poslednjih 50 godina istraživanja svemira potisnuta od strane NASA-e i Evropske svemirske agencije (ESA).

Hogland je rekao: “Spremni smo da se suočimo sa do sada skrivenom stvarnošću NASA-e i svih ovih drugih svemirskih programa, da zapravo postoji ogromna stvar do koje treba da se dođe i istraži,vrati kući, ponovo uspostavi i kreira ljudsku civilizaciju na ovoj planeti koju svi mi zaslužujemo.

“Ne mislim da smo mesecima ili godinama udaljeni od takve izvanredne promene.”

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here