Home POGLEDI U Meksiku pronađeno 13 vanzemaljskih lobanja

U Meksiku pronađeno 13 vanzemaljskih lobanja

1375
0
SHARE

Arheolozi su naišli na šokantno otkriće prilikom iskopavanja antičkog groblja blizu meskičkog sela Onavas. Pronađeno je 25 lobanja, od kojih 13 imaju oštre ivice i uopšte ne liče na ljudske lobanje.

Takođe je utvrđeno da 17 od 25 lobanja pripada deci, a na njima nema nikakvih znakova povrede ili bolesti koji bi ukazali na uzrok smrti.

Brajen Forster, autor i stručnjak za izdužene lobanje, uradio je najšokantniju analizu na ovu temu. On je rekao da neke od lobanja ukazuju na svesnu deformaciju lobanje, ali da ima lobanja čije se deformacije ne mogu objasniti vezivanjem glave ili nekim drugim svesnim postupkom.

On je naveo da ove lobanje imaju zapreminu koja je za 25% veća od tipične ljudske lobanje (što se ne može postići svesnom deformacijom) i da su za 60% teže.

Brajen Forster dalje ističe da ove lobanje imaju dve male rupe na zadnjem delu lobanje, koje su normalne za šavove lobanje u temenom delu.

Normalna ljudska lobanja se sastoji iz 3 veće kosti, povezane šavovima, a to su čeona kost i dve temene kosti koje sa čeonom formiraju oblik slova „T“.

Smatra se da rupe na potiljku nisu nastale svesnim delovanjem, već prirodno, a ono što dodatno odvraća od pomisli da su ljudske lobanje u pitanju je činjenica da kod misterioznih lobanja postoji samo jedna temena kost, a ne dve.

Ovo otkriće je zaista šokantno, ali nije dobilo puno pažnje u mejnstrim medijima.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here