Home POGLEDI U KREMLJU UZNEMIRUJUĆI IZVEŠTAJ: RUSKI SPECNAZ U IRANU U TAJNOJ MISIJI, ISPITUJE...

U KREMLJU UZNEMIRUJUĆI IZVEŠTAJ: RUSKI SPECNAZ U IRANU U TAJNOJ MISIJI, ISPITUJE OBORENU VANZEMALJSKU LETELICU (VIDEO)

2731
0
SHARE

U Kremlju se pojavio uznemirujući izveštaj, pošto je ministarstvo odbrane navelo da Snage vazdušne odbrane (VKO) i 22. Specnaz brigada trenutno sarađuju sa Iranskom revolucionarnom gardom (IRGC) u Iranu s ciljem „ispitivanja i identifikacije“ predmeta koji su pronađeni nakon što je 31. jula oborena vanzemaljska letelica.

Prema izveštaju, skoro katastrofalni udar meteora koji je pokrenuo zemljotres jačine 5,2 Rihtera 31. jula je u stvari bilo koordinisano presretanje „identifikovane“ vanzemaljske letelice, za čiju se vanzemaljsku posadu zna da sarađuje sa izvesnim elementima vojske SAD protiv Rusije i Izraela.

Identifikaciju ove vanzemaljske letelice su izvršile Snage vazdušne odbrane 29. juna pošto je ona pokušala da „napadne i uništi“ drugu letelicu koja je ušla u atmosferu Zemlje iznad Teksasa.

Prateći letelicu od 29. juna, stručnjaci VKO su izračunali da bi mogli da je „presretnu“ satelitima Kosmos 2491 i 2504, kada bude 31. jula preletala iznad Irana.

Kada je izračunato da bi letelica mogla biti „presretnuta“, Ruska federacija je kontaktirala svoje kolege iz Irana, koje su zatim 24. jula poslale u Moskvu šefa IRGC, generala-majora Kasema Sulejmanija, kako bi se isplaniralo obaranje ovog „neprijateljskog entiteta“.

Uz koordinisani plan za obaranje letelice nad Iranom, sateliti Kosmos 2491 i 2504 su 31. jula „uspešno presreli“ letelicu, nakon čega se ona raspala na brojne komade, od kojih je većina završila u iranskim regionima Eštehard, Kerman i Mahšaher, navodi se u izveštaju ministarstva odbrane.

Nakon sastanka Saveta bezbednosti Rusije, predsednik Putin je odobrio uklanjanje i prebacivanje ostataka letelice, koje su prikupili ruska i iranska vojska u Iranu, na teritoriju Ruske federacije.

Ostatke su pokupila dva ratna broda iz Kaspijske flote koja su pristala u iransku luku Anzali.

Prema izveštaju ministarstva odbrane, letelica je identifikovana kao deo vanzemaljske flote koju je pratila američka vojska iz bivše vazduhoplovne baze Rejmi u Portoriku koja je danas poznata kao aerodrom Rafael Ernandes.

Izveštaj dalje navodi da je Ruska federacija 2013. godine uspela da dođe do snimka vanzemaljske letelice koja deluje nad bivšom bazom u Portoriku, koji je Federalna služba za bezbednost (FSB) zatim prosledila Naučnoj koaliciji stručnjaka za NLO-e (SCU) radi daljeg ispitivanja.

Ono što takođe zabrinjava ministarstvo odbrane jesu izveštaji brojnih „neutralnih posmatrača“ o vanzemaljskim letelicama u Zemljinoj atmosferi, čije snimke čak ni Međunarodna svemirska stanica (ISS) ne stiže da cenzuriše.

Trenutno se raspravlja o tome da li obaranje vanzemaljske letelice nad Iranom ima veze sa „Velikim događajem“ koji je Obamin režim najavio za septembar-oktobar.

Nameće se pitanje da li će u septembru biti još sličnih događaja o kojima će mejnstrim mediji govoriti kao o prirodnim katastrofama.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here