Home POGLEDI TAJNE MAPE TREĆEG RAJHA: NACISTI PRONAŠLI PUT U UNUTRAŠNJOST ZEMLJE (VIDEO)

TAJNE MAPE TREĆEG RAJHA: NACISTI PRONAŠLI PUT U UNUTRAŠNJOST ZEMLJE (VIDEO)

1908
0
SHARE

Ne tako davno, otkrivena je mapa Trećeg Rajha u kojoj su oslikani tajni prolazi koje su koristile nemačke podmornice za pristupanje misterioznim podzemnim regionima, ali i potpuna mapa obe hemisfere i misterioznog kraljevstva Agarta.

Da li je moguće da je Zemlja u stvari šuplja i da ispod njene površine postoji jedan sasvim drugi svet? Da li je moguće da tamo ima života?

Već vekovima se javljaju spekulacije o tome da je Zemlja šuplja i da se unutrašnjem delu Zemlje može pristupiti preko Severnog pola i Južnog pola.

Izgleda da je istina da postoji ulaz u drugi svet koji se godinama krije kao tajna, a dokaz o tome se krije u istoriji brojnih drevnih civilizacija.

Vavilonski heroj Gilgameš je posetio svog pretka Utnapištima u unutrašnjosti Zemlje. U grčkoj mitologiji, Orfej je pokušao da spasi Euridiku iz podzemlja.

Priča se da su Faraoni iz Egipta mogli da komuniciraju sa podzemnim svetom do kog se moglo doći putem tajnih tunela skrivenih u piramidama.

Budisti su oduvek verovali i još uvek veruju da u Agarti, podzemnom raju kojim upravlja kralj sveta, živi nekoliko miliona ljudi.

Mnogi od nas su upoznati sa idejom da su Nacisti pretražili čitavu planetu u želji za globalnom dominacijom. Oni su se nadali da će negde u svetu uspeti da otkriju nešto što će im pomoći da to i ostvare.

Iako ima mnogo onih koji veruju da je postojanje još jednog sveta u unutrašnjosti Zemlje samo mit i legenda, ima puno onih koji veruju da je Zemlja zaista šuplja i oni imaju dokaze da to i potvrde.

Jedan od takvih dokaza je mapa iz četrdesetih godina prošlog veka koja je pripadala Trećem Rajhu a na kojoj je prikazan put koji su nemačke podmornice koristile da pristupe unutrašnjem delu Zemlje. Na mapi su detaljno prikazane obe hemisfere, ali i takozvano unutrašnje kraljevstvo Agarta.

Postoji čak i kopija prevedenog pisma koje je poslao čovek po imenu Karl Unger, a koji je bio član jedne od nemačkih podmornica kojom je upravljao Hajnrih Broda. U tom pismu se navodi da su Nemci stigli u unutrašnjost Zemlje i da ne nameravaju da se vrate. Interesantna je činjenica da je ista ta podmornica nestala bez traga 7. maja 1943. godine.

Iako mnogi smatraju ove tvrdnje za apsurdne i lude, postoji puno indikacija da ima istine u pričama o postojanju unutrašnje Zemlje.

Ako uporedite mape Trećeg Rajha i mape tirolskog kartografa Hajnriha Berana iz šezdesetih godina prošlog veka, primetićete da je kontinent Antarktik predstavljen bez sloja leda.

Prema navodima mnogih, najintrigantnija je činjenica da postoje podzemni tuneli koji sežu duž čitavog kontinenta i koji se spajaju u tački za koju mnogi veruju da predstavlja ulaz u unutrašnjost Zemlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here