Home POGLEDI SUKOB MORNARICE SAD I NEUHVATLJIVIH NLO-a: SUMNJA NA RUSE I KINEZE I...

SUKOB MORNARICE SAD I NEUHVATLJIVIH NLO-a: SUMNJA NA RUSE I KINEZE I TAJNE SUPERSONIČNE PROJEKTE (VIDEO)

716
0
SHARE

Član američkog Odbora za državnu bezbednost Mark Voker zatražio je da američka mornarica rasvetli prijavljene susrete sa neobičnim objektima na moru, koji se kreću u potpunoj suprotnosti sa zakonima fizike.

Voker traži i da se utvrdi da li ti objekti predstavljaju opasnost po nacionalnu bezbednost SAD. Opsesija „neidentifikovanim letećim objektima“ dobila je konkurenciju pojavom neidentifikovanih supersoničnih objekata na moru.

Izveštaji kapetana američke mornarice koji su videli čudne objekte koji prkose zakonima fizike i kreću se hipersoničnom brzinom, i to bez vidljivih motora, podstakli su američke zvaničnike da zatraže pojašnjenje.

Član odbora za bezbednost Mark Voker napisao je pismo ministru mornarice Ričardu Spenseru, tražeći od njega da dodatno rasvetli — da li je u pitanju napredna ruska ili kineska tehnologija — ili je u pitanju nešto drugo?

“Zabrinuti smo zbog toga, moramo da znamo sa čim se susreće naša mornarica”, izjavio je Voker za Foks.

Inače, američka Vlada je priznala da je svojevremeno pokrenula Napredni program za identifikaciju NLO-a, koji je, navodno, ukinut.

Međutim, Pentagon je potvrdio da odeljenje i dalje rutinski istražuje NLO, naglašavajući da „neidentifikovano“ — ne podrazumeva automatski — vanzemaljce.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here