Home POGLEDI SRPSKI ISTORIČAR OTKRIVA TAJNO DELOVANJE PROTIV SRBIJE OD TITA DO DANAS

SRPSKI ISTORIČAR OTKRIVA TAJNO DELOVANJE PROTIV SRBIJE OD TITA DO DANAS

340
0
SHARE

Da nije bilo Rusije u Savetu bezbednosti UN, britanska inicijativa da se Srbi proglase genocidnim narodom, bila bi usvojena. Na taj način bi se izjednačile srpske žrtve u dva genocida koji su nad njima izvršena, „nonsens nad nonsesima“, kaže Kalabić. Kroz tu prizmu posmatra i nedavna dešavanja u Severnoj Makedoniji i sukobe Albanaca sa policijom, američko bombardovanje Sirije, protesti Albanaca u Tuzima, pretnje Incka da će nametnuti Zakon o negiranju genocidu u BiH.

„Ne postoji reč kojom se takav jedan gest u međunarodnoj diplomatiji može okarakterisati i opisati“, objašnjava Kalabić, i dodaje da očekuje snažne pritiske na srpski narod. „Dva su najveća: odricanje od KiM i unitarizacija BiH i na duhovnom planu razgradnja srpskog identiteta.

Budimo pripravni na sve moguće pritiske, pa i izazivanje sukoba“, poručuje istoričar. Komantarišući film „Dara iz Jasenovca“ on se pita šta rade dve državne institucije, Instituta koje treba da se bave istorijom Srba i Srbije, kada su ljudi, nakon emitovanja filma, bili zapanjeni istinom koja im nije bila dostupna, strahotama koja su se dešavala na ovom srpskom stratištu?

“Zapad i globalisti pokušavaju nametnuti Srbima da su krivci i gubitnici“ – Kalabić odgovara „da Srbi nisu ni krivci ni gubitnici, nego pravednici i pobednici“!

Ističe da se i danas SPC navodi kao najveći problem i “branu“ u realizaciji njihovih namera!? Za Josipa Broza kaže da je bio Sveti počasni kanonik Vatikana. Postavlja pitanje njegovog izbora da se pred kraj života leči u Ljubljani, a ne npr. na VMA?

Kaže da ga je pred smrt ispovedio katolički sveštenik Franc Križnik, koji je mesec dana kasnije, na čudnovat način, stradao pod kamionskim točkovima u Nemačkoj.

Tvrdi da, zahvaljujući državotvornoj politici Slobodana Miloševića, nije ostvaren cilj zapadnih globalista razaranja srpskog identiteta. Podseća i na reči Karla Bilta da je „pravoslavlje veći problem od islamskog fundamentalizma i terorizma, što samo potvrđuje da oni kontrolišu i jedne i druge“.

Podseća da je krajem 2020.godine u Vatikanu osnovan Savet za inkluzivni kapitalizam u kome su 27 najbogatijih ljudi planete. „Ova globalistička elita obavezala se da deo profita ulaže u borbu protiv klimatskih promena“ – Kalabić je skeptik kada je u pitanju ovo globalističko lobiranje.

Ubeđen je, da pretnje Incka o nametanju Zakona da se kažnjavaju svi oni koji negiraju genocid, pa i istoričari, neće proći. Kalabić, očekuje još snažnije pritiske na srpske zemlje i Srbe, i poručuje da straha i zebnje ne sme biti, i da je najbolji otpor srpsko jedinstvo.

(in4s)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here