Home POGLEDI SOVJETSKI SAVEZ NIJE PRIZNAVAO DA JE OVAJ ČOVEK IKADA POSTOJAO, KADA SAZNATE...

SOVJETSKI SAVEZ NIJE PRIZNAVAO DA JE OVAJ ČOVEK IKADA POSTOJAO, KADA SAZNATE ZAŠTO, NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)

855
0
SHARE

On bio je “anomalija” neprihvatljiva za “napredno” sovjetsko društvo u kome stopa kriminaliteta stalno pada, nema tuča i krađa, a kamoli ubistava.

Komunistička propaganda je ulagala ogromne napore da serijske ubice prikaže isključivo kao produkt “trulog kapitalizma” i iskrivljenih zapadnih vrednosti, pa samim tim ni Andrej Čikatilo nije mogao da postoji!

Andrej Čikatilo je tiho i iz prikrajka terorisao ruski gradić Rostov i okolinu celih 12 godina!

Delujući po svom nekontrolisanom nagonu da ubija iz seksualnog zadovoljstva, on je masakrirao, silovao i pojeo najmanje 53 žena, mladih devojaka i dečaka. Za sve to vreme njegova žena i deca u njegovom ponašanju nisu primetili ništa neobično!

Andrej Čikatilo je bio majstor da svoj morbidni hobi drži odvojeno od života uglednog porodičnog čoveka i dobrog građanina komunističkog Sovjetskog Saveza ’70-ih godina 20. veka. Bio je oženjen i imao je decu, a njegova porodica nikada nije ni pomislila da bi on mogao biti monstrum koji teroriše čitav region.

Niko nikada nije ni posumnjao da je Andrej Čikatilo bio “Građanin X” – Monstrum iz Rostova.

Dobri sovjetski građanin

Andrej Čikatilo je rođen u malom ruralnom selu u Ukrajini koja je sredinom ’30-ih bila deo Sovjetskog Saveza. U vreme njegovog rođenja, Staljin je sproveo kolektivizaciju poljoprivrednih dobara što je u Ukrajini izazvalo masovnu glad.

Priče o gladnim, očajnim ljudima koji su pribegavali kanibalizmu da bi preživeli bile su uobičajne i majke su ih pričale deci kao morbidne bajke za laku noć.

Koliko je u njima bilo istine i danas je predmet spekulacija, ali sve one su ostavile dubokog traga na Andreja, piše portal Allday.com

Tokom Drugog svetskog rata, Andrejev otac je mobilisan i bio je odsutan godinama. Za to vreme, majku su mu silovali nacisti, a prema pričama, Andrej koji je bio tek dečak i nije mogao da učini ništa, bio je primoran da gleda.

Andrej nikada nije bio popularan među vršnjacima. Kada je ušao u pubertet otkrio je da je impotentan i ovo saznanje ga je učinilo još nesigurnijim i nervoznim u prisustvu žena.

Da nadoknadi ovo, Andrej je počeo strastveno da uči, postao je odličan đak i uskoro posvećeni član Komunističke partije.

Negde u to vreme je Andrej upoznao Feodosiju – devojku koja se zaljubila u njega. Par se venčao. Pričalo se da su pribegli bapskim lekovima i nekoj vrsti primitivne veštačke oplodnje kako bi dobili decu. Kako bilo, par je uskoro blagoslovljen sinom i ćerkom.

Andrej je spolja izgledao kao dobar otac, uljudan komšija i posvećen član Komunističke partije.

Nastanak “Monstruma iz Rostova”

Nevolje su počele kada se Andrej Čikatilo zaposlio kao učitelj u jednoj školi. Bio je loš predavač i đaci su ga ismevali.

Seksualno frustriran i nesiguran, Andrej je počeo da maltretira učenike – i devojčice i dečake. Kada je vest o tome stigla do direktora škole, umesto da ga prijavi, on ga je samo otpustio.

Andreju nije trebalo mnogo pre nego što je pronašao drugi posao, takođe kao učitelj, samo u susednom gradu. Nedugo pošto je Andrej Čikatilo počeo da predaje u novoj školi, devetogodišnja Lena Zakatnova je nestala.

Policija je nekoliko dana kasnije pronašla njeno masakrirano telo u reci. Kako nije imao dosije, u Andreja niko nije sumnjao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here