Home POGLEDI ŠOKANTNO OTKRIĆE LUČIĆA- EVO ŠTA ĆE SE DOGODITI NA PROTESTIMA.. (VIDEO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE LUČIĆA- EVO ŠTA ĆE SE DOGODITI NA PROTESTIMA.. (VIDEO)

1442
0
SHARE

U emisiji Intervju na TV Slavija pisac Dejan Lučić je objasnio reakciju građana na dešavanja koja se sprovode na političkoj sceni Srbije.

– Nije dobro što je najavio prisilnu vakcinaciju stanovništva i druge mere i sad je dobio adekvatnu reakciju nakon koje više ništa neće biti isto i narod polako shvata da oni ima vlast samo na papiru a da nije odluku ne može da sprovede, tako je bilo sa studentima a kasnije i građanima kad je najavio pa povukao policijski čas.

Zapad zna da on ne sme da potpiše nezavisnost Kosova i Metohije jer mu to Rusija ne dozvoljava – tvrdi Lučić i poručuje mu da Murat nije veliki vojskovođa i da nas više ne ponižava.

Lučić kaže da je Donald Tramp  protivnih svih balkanskih političara jer su oni svi zajedno vezani za Soroša.

– Soroš preko svojih ubačenih ljudi želi da izazove građanski rat u Srbiji, kao što je davno u Nju Jork tajmsu najavljeno da će se raspad SFRJ završiti građanskim ratom u Srbiji. Potrebna je podrška SPC protestima da bi oni uspeli – tvrdi Lučić.

On dalje objašnjava da su službe bezbednosti u Srbiji upregnute samo sa jednim ciljem a to je sačuvati režim Aleksandra Vučića i druge stvari ih uopšte ne zanimaju.

– Danas su pale na najniže grane u svojoj dugoj istoriji, iako su zaposleni veoma stručni. Strane službe preko domaćih izdajnika pljačkaju nam državu i to najviše preko rudne rente.

Ako Vučić ostane Srbija će nestati, jer zamena stanovništva muslimanskim migrantima iz Afrike i Azije vodi direktno u nestanak srpskog naroda i države.

Vučić nas vređa i ponižava zato što mrzi Srbe i Srbiju i zato što je mnogo iskompleksiran – tvrdi Lučić.

Šta je sve rekao Lučić o dešavanjima u Srbiji i svetu i šta će se desiti pogledajte u nastavku ovog videa:

(Slavija info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here