Home POGLEDI ŠOKANTNA ANALIZA MEDOJEVIĆA: OVO JE VEŠTAČKI IZAZVANA PANDEMIJA DA BI SRUŠILA TRAMPA...

ŠOKANTNA ANALIZA MEDOJEVIĆA: OVO JE VEŠTAČKI IZAZVANA PANDEMIJA DA BI SRUŠILA TRAMPA I SLOMILA EKONOMIJU- EVO KO JE IZA..

2254
0
SHARE

Poznati crnogorski političar Medojević smatra da je glavni cilj ove veštački izazvane pandemije slom ekonomskog sistema SAD, i onemogućavanje Donalda Trampa da dobije sledeće izbore.

Od 1913 godine kada su bogovi novca (kako vole sebe da nazivaju) J.P. Morgan, Rotšild i Rokfeler uspjeli da preko američkog predsjednika Vudrua Vilsona (koga su doveli na vlast finansirajući njegovu kampanju i formirali lažni opozicioni republikanski blok da bi oslabili konkurenciju) osnuju FED kao “državnu centralnu banku” u njihovom vlasništvu i oteli

ustavno pravo Kongresa da odobrava štampanje novca, počela je era globalnih kriza, recesija, svjetskih ratova, revolucija, vojnih intervencija, propagande, spinova, dužničkog ropstva, kontrola država, naroda, hibridnih ratova, napisao je na svom fejsbuk profilu predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević.

„Sve sa jednim ciljem – da mala grupica bolesnih moćnika vlada svijetom“, rekao je Medojević.

On ističe da je kao i tada, tako i danas, osnovna poluga bila vojna moć. Zbog toga je bogovima novca bio imperativ da kontrolišu Predsjednika SAD, obavještajne službe SAD, globalne medije i vojni kompleks, tj. Duboku državu.

Neočekivana pobjeda Donalda Trampa na izborima za Predsjednika SAD ostavila je duboku državu bez kontrole srca njihove moći – Predsjednika SAD.

„Već četiri godine traje bespoštedni rat duboke države i Predsjednika SAD. Duboka država i dalje kontroliše značajan dio Stejt Depratmenta, obavještajnog sektora, globalnih medija i vojne industrije.

Lično sam iz neposredne blizine slušao Predsjednika SAD Donalda Trampa kada je na inauguraciji sa terase Kapital Hila poslao istorisjku poruku da će se boriti za američki narod protiv establišmenta iz Vašingtona„, napisao je Medojević.

Svaki dan te riječi postaju sve snažnije i važnije.

Prema njegovim riječima, ovo je borba čovječanstva protiv grupe bolesnih moćnika koji žele da kontrolišu države, narode i na kraju – sve druge ljude.

„Ako Donald Tramp nacionalizuje FED i vrati moć koju su oteli ovi bolesnici američkom narodu, zabiće glogov kolac u samo srce Satane. Nestaće jedna po jedna globalna nadnacionalna institucija koja je služila ovim satanistima i raskinuće se okovi modernog ropstva.

Stvoriće se novi svjetski poredak zasnovan ma međusobnom poštovanju i saradnji. Svijet će se vratiti u balans. U neophodnu ravnotežu.

Zato, sve što se dešava u svijetu u ovoj godini, stavite u kontekst borbe Boga i Satane, dobra i zla, mira i rata, a ključna bitka će se odigrati na izborima u SAD„, kazao je.
Medojević smatra da je glavni cilj ove vještački izazvane pandemije slom ekonomskog sistema SAD, koji se zasniva na berzama, a koje su u direktnoj vezi sa percepcijom investitora.

Svaki poremećaj globalnog karaktera odmah se reflektuje na pad berzanskih indeksa i na pad obima trgovine, što odmah kreira paniku kod svih.

Nakon kraha berzi, na red bi došle banke koje bi uskratile neophodne kredite, što bi primoralo vlasnike kompanija da otpuštaju zaposlene. Preko medijskih kanala Statanisti bi za sve optužili Trampa i on bi izgubio izbore.

Ali, Tramp uzvraća kontranapadom i traži od Kongresa da odobri paket pomoći privredi i stanovništvu od 2500 milijardi USD . Win – win potez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here