Home POGLEDI SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

879
0
SHARE

Ukoliko sve bude išlo po planu, svetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju o tome šta je kineski rover “Jutu-2” otkrio na takozvanoj tamnoj strani Meseca.

Naime, novinar Endru Džouns u petak je na svom nalogu na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi “kockasta građevina” koju je snimila kamera spomenutog rovera na otprilike 80 kilometara od vozila.

Struktura je odmah u kineskim medijima dobila naziv “mistična kuća”, a naročito je probudila maštu onih koji se nadaju da ćemo napokon dobiti potvrdu da Zemljin prirodni satelit koriste i vanzemaljci.

Iako brojni NLO entuzijasti već dugi niz godina nagađaju kako vanzemaljci imaju postavljene baze upravo na tamnoj strani Meseca, Džouns misli da će ih razočarati fotografije koje će rover uskoro poslati.

“Teško je razaznati sa slike, ali verujem da nije u pitanju obelisk ili građevina vanzemaljaca”, napisao je uz tu fotografiju i napomenuo kako je pre nekoliko godina tokom misije “Čang’e-3” primećena kamena gromada koja je takođe iz daljine davala mašti na volju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here